Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Πόσο μας χρειάζονται τα έξτρα ή πόσο καλοπερασάκηδες είμαστε!!!
  #1  
Παλιά 06-02-08, 13:54
Το avatar του χρήστη stefkot
stefkot Offline:
Μικρό Μέλος
 
Εγγραφή: 09-10-2007
Μοντέλο: Corolla E15 SOL-VSC/TRC
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Ηλικία: 44 male
Μηνύματα: 81
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 211
stefkot είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Red face Πόσο μας χρειάζονται τα έξτρα ή πόσο καλοπερασάκηδες είμαστε!!!

Στο νέο μοντέλο υπάρχουν τρία επίπεδα εξοπλισμού. Το μεσαίο (Luna) δίνει αρκετές ανέσεις, οι οποίες δίνουν στο αυτοκίνητο το απαραίτητο για τον ανταγωνισμό επίπεδο εξοπλισμού. Το υψηλό (Sol) το ολοκληρώνει αρκετά, προσθέτοντας τους αισθητήρες βροχής και φωτός, το cruise control, τον ηλεκτροχρωμικό καθρέπτη και το σύστημα έξυπνης εισόδου και εκκίνησης (και τις ζάντες αλουμινίου). Πόσο όμως χρειαζόμαστε αυτά τα πράγματα ή πόσο είναι πραγματικά χρήσιμα;

- Το σύστημα έξυπνης εισόδου και εκκίνησης πιστεύω ότι προσθέτει μια αίσθηση πολυτέλειας στο αυτοκίνητο. Το κατά πόσο πιο ασφαλές είναι δεν μπορώ να το ξέρω, αλλά σίγουρα θα βοηθάει στη γρήγορη είσοδο. Υπάρχει thread όπου συζητείται πιο εκτεταμμένα πως λειτουργεί..

- Οι ζάντες αλουμινίου είναι ζάντες αλουμινίου.-

- Οι αισθητήρες φωτός είναι αρκετά βολικοί, γιατί πολλές φορές ξεχνάμε να ανάψουμε τα φώτα και αυτό μας βοηθά να είμαστε συνεπείς!! Ωστόσο, δεν ξέρω μέχρι που φτάνει η βοήθεια, δηλαδή αν χειρίζονται αυτόματα και οι προβολείς.. Οι κάτοχοι ας διαφωτίσουν..

- Οι αισθητήρες βροχής είναι αμφιλεγόμενοι.. και πάλι δεν ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστοι, πόσο μεγάλη περιοχή σκανάρουν και πόσο συχνά. Αλήθεια, δεν ξαφνιάζουν τον οδηγό, όταν ενεργοποιούνται;

- Ο καθρέπτης ο ηλεκτροχρωμικός δίνει πολύ διαφορετική αίσθηση. Δεν ξέρω πόσο γρήγορα αλλάζει χρώμα για να ανταποκριθεί στο ερέθισμα, αλλά σίγουρα το ότι δεν αποσπάται η προσοχή του οδηγού είναι πολύ σημαντικό. Ας διαφωτίσουν και σε αυτό οι κάτοχοι..

Εγώ έχω παραγγείλει ένα Sol και το περιμένω στο τέλος του μήνα.. Βασικά, ακολούθησα τη συμβουλή ενός φίλου που μου είπε ότι τα έξτρα αν θελήσω να τα βάλω αργότερα θα ήταν ή αδύνατο ή θα κόστιζε πολύ περισσότερο. Και επειδή εμπιστεύτηκα την Toyota για τη μακροχρόνια αξιοπιστία της, δεν φοβήθηκα να δώσω κάτι παραπάνω για έξτρα!!
Απάντηση με παράθεση