Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 28-01-08, 23:48
Το avatar του χρήστη aspire1673
aspire1673 Offline:
Μικρό Μέλος

Μοντέλο: TOYOTA COROLLA ΕΕ111
Περιοχή: ΜΟΣΧΑΤΟ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 242
aspire1673 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Γεια σε ολους.Επειδη εχω βαλει και τους εβγαλα απο πειρας εχω να πω τα εξης:Απο αισθητικης πλευρας ειναι οπως το βλεπει ο καθενας, εγω δεν ειχα προβλημα ισα ισα ειναι λειτουργικη οπως ειπαν ολοι οι παραπανω.Υπαρχουν ομως 3 ειδη.Το πρωτο ειναι αυτο που αναφερθηκε δηλαδη μπαινουν κουμπωτοι μεταξι λαστιχου και πορτας με μικρο κινδυνο να βγουν με πολυ αερα λιγο σπανιο αλλα παιζει.Το δευτερο ειδος ειναι αυτοι που μπαινουν μεσα στο παραθυρο εκει που κλεινει το τζαμι εσωτερικα και συγκρατουνται με κατι σιδερακια σαν πεταλα.Και το τριτο ειδος ειναι αυτοι που βαζουν οι αντιπρωσοποιες σε καινουργια αυτοκινητα με ταινια διπλης οψεως και σιδερακια-πεταλα εξωτερικα της πορτας που ειναι και οι καλυτεροι αλλα μπροστα στο τζαμι προς το παρμπιζ εχουν κενο δεν καλυβουν ολο το τζαμι.Εγω για το δικο μου ψαχνω αυτο το ειδος και δεν μπορω να βρω.Αν ξερει κανεις παρακαλω να μου πει που βαζουν.Τωρα το πρωτο ειδος το κακο ειναι οτι δεν τους συγκρατει κατι δυνατο στο παραθυρο και επειδη το μερος που μπαινει στο παραθυρο ειναι χοντρο διογκωνει το λαστιχο και αν βγουν μετα απο καιρο το λαστιχο ειναι παραμορφωμενο και μπαινει μεσα σκονη.Το δευτερο ειδος στο δικο μου αυτοκινητο τα σιδερακια-πεταλα ηταν πολυ χοντρα και μεγαλωναν το κενο μεταξυ τζαμιου και πορτας εκει που εκλεινε το τζαμι και εμπαινε μεσα σκονη και βροχη.Για μενα οι καλυτεροι ειναι το τριτο ειδος και ειδικα τις αντιπροσωπειας αλλα δεν ξερω αν μετα απο καιρο βγουν αν επιρεαζεται το χρωμα της πορτας απο την ταινια διπλης οψεος.Αυτα πιστευω να εγινα κατανοητος
ΚΑΙ Ο Μ@Λ@Κ@Σ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΣ
Απάντηση με παράθεση