Οπως είπε και ο F1sircus έχω βάλει κι εγώ. Στην αρχή λόγο τις τιμής κυρίως έβαλα aftermarket. Τα προβλήματα πάρα πολλά σε σημείο που το τζάμι δεν σταματούσε τους τριγμούς ακόμη και κλειστό. Πήγα να παραπονεθώ σαν παιδί κι εγώ στην αντιπροσωπεία και μου είπαν οτι φταίνε οι ανεμοθραύστες και οτι γι αυτό το λόγο ο Ιάπωνας τους κολλάει απ' έξω και πιάνονται με 2 γάντζους μόνο απο μέσα οπου είναι και το λάστιχο. Τοτε έβαλα τους μαμά (κάπου στα 80 ευρώ με τοποθέτηση ενώ απο έξω τους είχα πάρει 25). Η εμφάνιση καμία σχέση. Είναι ποιό μεγάλοι και έχουν και τον κόψημο που βλέπετε και στις φωτό για να βλέπεις τους καθρεύτες και έτσι τους δίνει μια σχεδιαστική "μαγκια" σε σχέση με τους απλούς. Απο ποιότητα η μέρα με την νύχτα. Ας πάρει όποιος θέλει απο έξω και να έρθει μια Παρασκευή στο bizz να δει τους δικούς μου. Είναι πολύ ποιό χοντροί, ποιό σκληροί και δεν κουνιούνται με τίποτε πάνω απο το αμάξι. Δεν καταλαβαίνουν απο ταχύτητες το παραμικρό (αντίθετα με τους άλλους) και είναι απίστευτα σταθεροί. Λόγο των φιμέ απο μέσα και επειδή και αυτοί δεν έιναι και τελείως διαφανείς (έχουν ένα τόνο σκούρο μέσα) φαίνονται οτι τους έχω κάνει και αυτούς φιμέ χωρίς να τους έχω πειράξει. Και το κυριότερο τέρμα το τρίξιμο των παραθύρων. Οσοι δεν έχετε γενικό πρόβλημα αισθητικής μην σκευφτείτε ούτε στιγμή τα λ7 και βάλτε τους μαμά. Δεν έχουν καμία σχέσημε κανένα που θα βρείτε έξω και στο τέλος θα έχετε δώσει κάποια λ7 να βάλετε aftermarket και θα ξαναπληρώσετε για να βάλετε τους μαμά ή θα πάνε χαμένα τα λ7 γιατί θα αναγκεστείτε να τους βγάλετε.
COROLLA CLUB
Διοικητικό μέλος
mike_g@corollaclub.com
|