Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 12-01-08, 14:27
Το avatar του χρήστη dRiveR7
dRiveR7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: 207 RC
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 416
dRiveR7 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από electro Εμφάνιση μηνυμάτων
Ρε παιδια και εμενα τον τελευταιο καιρο μου τριζει σε αυτο το σημεια και νομιζα οτι ηταν το μπαρμπριζ!!! Δεν το κανει σε ανωμαλιες δρομου , αλλα το κανει οταν κινουμε , με πολυ μικρη ταχυτητα! Επιανα το παρ μπριζ οταν το εκανε , αλλα αυτο συνεχιζε..... Θαναση , για πες λιγο , μιλας για τον αεραγωγο που ειναι στην μεση του παρμπριζ?

Και κατι ακομα. Ακουω και εναν θορυβο σαν να ακουγεται απο την εταζιερα , οταν πεφτω σε χοντρες ανωμακιες του δρομου. Η εταζιερα εχει ολα τα απαραιτητα μαξιλαρακια για να μην τριζει και οταν ειμαι σταματημενος και την χτυπαω ελαφρα για να το κανει και καλα , δεν ακουγετε τιποτα..... Ειναι απο την μερια του οδηγου.... Α! δοκιμασα να μετακινησω και τις ζωνες μην χτυπουσαν αυτες , αλλα τιποτα.....
Χαχαχα...λοιπόν, από ότι φαίνεται έχω εμπειρία σε όλων των ειδών τους τριγμούς που αναφέρετε...Για τον αεραγωγό στο κέντρο του παρμπριζ αναφέρομαι Αντρέα. Εκεί αν δεις το σημείο έχει δύο κομμάτια πλαστικό, το ένα πάνω από το άλλο. Είναι δηλαδή το κυρίως ταμπλώ που ανεβαίνει λίγο πάνω στον αεραγωγό(ψάξε στο σημείο θα καταλάβεις τι λέω, δε γίνεται να το εξηγήσω καλύτερα γραπτώς). Αυτά τα δύο πλαστικά ίσως χαλάρωσαν λιγάκι ή από τον ήλιο και ακουμπάνε λιγάκι, οπότε και τρίζουν. Εγώ έβαλα προσεκτικά στο σημείο σφουγγαράκι να μην φαίνεται απ'έξω όμως και τέλος ο τριγμός. Μπορεί να γίνεται να σφίξουν από κάποια βίδα, αλλά δεν το έψαξα εφόσον λύθηκε με τον εύκολο τρόπο.

Για την εταζέρα...Έτριζε κ μένα σε ανωμαλίες του δρόμου σχεδόν από όταν πήρα το αμάξι. Σφουγγαράκι σε όλο το μήκος που πατάει στο πλαστικό, αλλά και μέσα στις 2 στρογγυλές υποδοχές που γατζώνει. Γι αυτή τη χρήση θέλει λεπτό σφουγγαράκι, ώστε να χωράει να "κουμπώσει" μετά. Δες σε μαγαζιά με μονωτικά, όπου εσύ μου είχες προτείνει για σφουγγαράκια, έχουν διάφορα πάχη. Τέλος και αυτός ο τριγμός.

Αν εξακολουθεί, δες στα πλαστικά που κουμπώνουν οι ζώνες, εκεί έτριζε κ μένα. Λύσε λίγο το πλαστικό και βάλε κ εκεί σφουυγαράκι, όπου βλέπεις να υπάρχει κενό και να "παίζει" κάποιο πλαστικό.

Δυστυχώς, αξιόπιστα τα αμάξια μας, αλλά οι τριγμοί είναι μόνιμο πρόβλημα.
Απάντηση με παράθεση