Θέμα: BIZZ καφε
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #8  
Παλιά 07-01-08, 09:25
Το avatar του χρήστη Ayrton
Ayrton Offline:
Administrator
 
Εγγραφή: 06-12-2004
Μοντέλο: Avensis 2009 1.8 CVT
Περιοχή: Πετρούπολη
Ηλικία: 47 male
Μηνύματα: 2.901
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 528
Ayrton είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ομολογώ, ότι αφού διάβασα όλα όσα γράφτηκαν, κρίνω οτι η Μαρία είναι ίσως η πιο νιφάλια, στην σκέψη της.΄

Βασικά, έχετε βάλει 2-3 θέματα στο τραπέζι, και όχι μόνο αυτό που αφορά το συγκεκριμένο πόστ.

Εμείς συλλέγουμε τις απόψεις σας (οπότε καλό θα ήτανε να τις εκφέρετε όσοι περισσότεροι γίνετε). Την ώρα που γράφω αυτό το πόστ, το τόπικ έχει διαβαστεί απο 71 άτομα. Πάνω απο 20 είναι απο αθήνα. Πόσοι απαντήσανε όμως? Μέχρι τώρα 4-5 άτομα, εκ των οποίων οι 2 δεν είναι Αθήνα (Τους υπόλοιπους προφανώς δεν τους απασχολεί, και οπότε δεν χρειάζεται να εκφέρουνε γνώμη?). Εάν δεν συγκεντρωθούνε πολλές απόψεις δεν μπορεί να βγεί μια άκρη.

Καλό θα είναι λοιπόν να εισακουστεί η πρόταση του Πάνου, και να βρεθούμε αρκετοί να τα πούμε απο κοντά. Η καφετέρια δεν είναι μόνο ένα μέρος για να τα λένε ευχάριστα μεταξύ τους τα μέλη. Είναι και ένα μέρος για να ακούει η Διοίκηση τους δικούς σας προβληματισμούς, και τις δικές σας απόψεις. Είναι ένας χώρος στον οποίο πρέπει να γίνονται και σοβαρές κουβέντες κάποιες φορές.


Υ.Γ. Οσο αφορά το θέμα των εκδηλώσεων, όπως έχει χιλιοειπωθεί, πολλοί ζητάγανε εκδηλώσεις αλλά ποτέ τελικά δεν συμμετείχανε. Επίσης, οι πολλές εκδηλώσεις σημαίνουνε πολλά έξοδα (προσωπικά για τον καθένα), για να μην αναφέρω και την αναφορά πολλών για κορεσμό. Είναι ένα λεπτό θέμα, για το οποίο ο καθένας κοιτάει την δικιά του πλευρά μόνο, ενώ εμείς πρέπει να κοιτάξουμε το σύνολο και όχι μεμονωμένα τι θέλει ο καθένας. Και τέλος, χωρίς συμμετοχές δεν μπορούμε να κανονίζουμε εύκολα (αλλά κυρίως και πιο οικονομικά). (Παράδειγμα όταν πήγαμε να κλείσουμε για Paintball, το ελάχιστο ήτανε για 16 άτομα, και όμως δεν μαζευτήκανε ποτέ.Ή λέγανε όλοι για εκδρομές, και όταν διοργανώνονται τελικά δεν έρχονται. Ολα αυτά παιζουνε τον ρόλο τους.)
__________________
"Racing is in my Blood......
............... its my LIFE"


Corolla Club
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
Απάντηση με παράθεση