Θέμα: BIZZ καφε
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 05-01-08, 18:32
Το avatar του χρήστη nuntius
nuntius Offline:

Περιοχή: Next station...tsempolia
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 306
nuntius είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παιδιά, εσείς που είστε και οι πιο παλιοί του club, νομίζω πρέπει να σκεφτείτε για ποιους λόγους δεν ερχόμαστε στην καφετέρια είτε εμείς που παλιώσαμε (πιάσαμε ένα χρόνο εδώ μέσα) είτε οι εντελώς νέοι στο site και στο club.

Προσωπικά, στην αρχή ξεκίνησα με όλη την καλή διάθεση να έρχομαι και τις Παρασκευές και στις εκδηλώσεις....αλλά ποιες εκδηλώσεις; Όλο το καλοκαίρι έγινε μόνο μία εξόρμηση για μπάνιο και όλο το φθινόπωρο έγινε μόνο μία εκδρομή. Υπάρχει βέβαια και το kart-day, αλλά αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο και θέλω να καταναλώσω φαιά ουσία για να το αναλύσω.

Και την Παρασκευή που να έρθουμε; Ακόμη και αν δεν έχουμε να βγούμε με τις κοπέλες μας ή έστω κάποιον άλλο που δεν αναβάλλεται αυτή η έξοδος μαζί του, εγώ τουλάχιστον ερχόμουν, μίλαγα με 2-3 παιδιά και όλοι οι άλλοι ήταν στις κλίκες τους και καλά έκαναν. Αλλά αν δε διοργανωθούν δραστηριότητες για να γνωριστούμε με άλλα παιδιά, ποιόν να έρθουμε να δούμε την Παρασκευή και τι να πούμε;

Ελπίζω να μη σβηστεί το post μου αυτό και όποιος έχει οτιδήποτε να πει επ'αυτού πολύ ευχαρίστως να το συζητήσω μαζί του...δεν κατηγορώ, απλά εκθέτω γεγονότα και προσωπικές σκέψεις...

Ουπςςςς... έγινααα
Απάντηση με παράθεση