Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 02-01-08, 17:24
Το avatar του χρήστη Roy-D
Roy-D Offline:
Moderator

Μοντέλο: RoyalΕ11 f/l
Περιοχή: Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 594
Roy-D είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
το ιδιο προβλημα και μενα με του oxygen και με συμπτωματα του billll περαστηκε σταπλαισια της εγγυησης μετα απο ψαξιμο και αναμονη λογω 17αρας αλλα επειδη η tte βγαζει 17αρα για το Ε12 μεχρι 215 λαστιχο δεν ειχα προβλημα εν τελει με την εγγυηση.ολα εγιναν free.δισκο πλατω τους πηγα δικο μου.
Εκανα και την πρωτη επισκευη σασμαν μαζι με το διαφορικο αλλα κατι δεν εγινε σωστα αφου για να βγει η οπισθεν επρεπε να βαλω πρωτα 1η.Δεν δημιουργουσε προβλημα στις σχεσεις αλλα ηταν σπαστικο.Εγινε και η δευτερη εργασια για την επιδιορθωση του προβληματος και παλι free!Για μιση μερα το χαρηκα το αμαξι μετα απο εναν μηνα κοντα που το ειχα συνεργειο!!!

Η ολη εργασια εγινε στην toyota Πασπαλιαρης και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος με τους μαστορες εκει και την εξυπηρετηση.Δεν ειμαι ευχαριστημενος μονο που δεν μου διναν αντικαταστασης επειδη μπορουσα να το επιστρεψω μια εβδομαδα μετα την αναμενομενη επισκευη του αυτοκινητου.Το αμαξι εν τελει ηταν περιπου 2 εβδομαδες ετοιμο μετα την αναμενομενη ημερα ολοκληρωσης της επισκευης!!!!!Κατα τα αλλα ολα τελεια!