Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 22-12-07, 21:43
marioboni Offline:
Μικρό Μέλος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 218
marioboni είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Το να μη λέμε ότι θέλουμε αν διάβασες πήγαινε στο ότι δεν κόβουμε για πλάκα.Ίσα ίσα η βοήθεια που υπάρχει είναι πάνω από τα όρια.Αν πηγαίναμε κατά γράμμα δεν παιρνούσε ούτε καινούριο να ήταν.
Ένα πχ να σου δώσω....κόβεσαι για φρένα με διαφορά στους τροχούς 50%.Ξέρεις τι σημαίνει αυτό?σε φρενάρισμα με λίγο γλίτσα έχεις φέρει 10 στροφές και πέφτεις πάνω μου(Εχει τύχει σε μένα ενώ έτρωγα σε καντίνα μετα από ξενύχτι).Εκεί δεν σηκώνει βοήθεια
Αν είναι όμως αμάξι διεκπαιρεωτή πίστεψε με θα γίνει φασαρία ανάμεσα στην διοίκηση και τον ελεγκτή για τον αν θα περάσει.Βάζει ο άλλος την υπογραφή του και σε στραβή την πληρώνει αυτός.Έλα που αν έχει 2 παιδιά να θρέψει τι να κάνει?Να χάσει την δουλειά του?Έχει την ανάγκη να δουλέψει

Και ένα άλλο πχ για να συννενοηθούμε
Πες πως έχει διαφορά στα φρένα 32%(πάνω από 30% κοβεται).Με το δίκιο του ο πελάτης θα φωνάξει σωστά?Υπάρχει κόλπο(παίρνεις μέτρηση σε κάθε τροχό ξεχωριστά όπως στα 4Χ4 και το αφήνεις πχ στα 29% ίσα για να περάσει με δευτερεύουσα παρατήρηση)

Είπα εγώ ότι δεν λαδώνεται το Ιδιωτικό?το είπα κάπου?Δεν έχει κάποια σχέση αυτό με την αντίθετη γνώμη μου πως κόβουν για πλάκα.2 διαφορετικά πράγματα
Η συνναίνεση που λες αφορά την διοίκηση και όχι το προσωπικό.
Απάντηση με παράθεση