Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από vassilis_vvti
Οτι και να λετε ολη 1000 φορες ΤΟΥΟΤΑ παρα ΜΑΖΝΤΑ. Ποτε δεν θα επερνα ΜΑΖΝΤΑ αλλα αυτο ειναι προσωπικη γνωμη . Και εσεις ολοι ΤΟΥΟΤΑ εχετε και σε σαιτ με ΤΟΥΟΤΑ ειστε.Μπορει να ειναι καλυτερο το mps αλλα εμεις η ΤΟΥΟΤΑκιδες ειμαστε κολλημενοι με τα ΤΟΥΟΤΑ και θα τα αγαπαμε και ας ειναι χειροτερα απο αλλα, εχουν καποια θετικα που μας αρκουν οπως πχ αξιοπιστια.
|
το οτι παντα θα τα αγαπαμε ειναι γεγονος αναμφισβητητο για ολους. αλλο ομως το συναισθηματικο "δεσιμο" κι αλλο η πραγματικοτητα. κι εγω τογιοτακιας ειμαι και αλλο αμαξι δεν εχω οδηγησει ποτε μου (Yaris 1.0-Yaris 1.3-Corolla TS). ομως τα προσωπικα μας συναισθηματα για τη μαρκα αυτη δεν πρεπει να μας κανει να εθελοτυφλουμε μπροστα σε κατι καλυτερο ή μπροστα σε μια αδρανεια της αγαπημενης μαρκας να ικανοποιησει και να ευχαριστησει ενα συγκεκριμενο segment της αγορας. δεν ειναι θεμα κατηγοριας προς την αγαπημενη μας μαρκα αυτοκινητων αλλα καμμια φορα εκφραζεται καπως ετσι...λογω της παρατεταμενης αποχης της απο μια δημιουργια ενος μοντελου που θα ικανοποιησει απολυτα τις ανησυχιες και τις σπορτιβικες εξαρσεις ενος νεου και οχι μονο. την αγαπαμε ολοι την toyota γι αυτο και μπορει καμμια φορα να την κρινουμε καπως αυστηρα...γιατι την θελουμε παντα νουμερο 1 και στην καρδια μας αλλα πολυ κυριοτερα και στην επιλογη μας.
Φιλικοτατα,
Κωνσταντινος