Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 14-12-07, 17:03
Το avatar του χρήστη _nicolas_
_nicolas_ Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: Corolla ΕΕ90
Περιοχή: Καστοριά - Κιλκίς
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 252
_nicolas_ θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από JL_e10 Εμφάνιση μηνυμάτων
Φιλε μου Νικο ακριβως τα ιδια προβληματα ειχα κι εγω οταν περασα ΚΤΕΟ πριν εναμιση μηνα περιπου. Με την διαφορα οτι πηγα σε ιδιωτικο, και συγκεκριμενα στην auteco. Εμενα μου βγαλανε και σκισμενες φισουνες στα ημιαξονια, αλλα δεν με κοψανε και μειναν σε συστασεις του τυπου "αντικαταστειστε τα το συντομοτερο δυνατον" κτλπ. Σκεψου την περιπτωση των ιδιωτικων ΚΤΕΟ γιατι τα Δημοσια μονο μπαχαλο ειναι.
Μόνο φρένα και καυσαέρια κοίταξαν. Στο Κιλκίς δεν έχει ιδιωτικά ΚΤΕΟ

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dRiveR7 Εμφάνιση μηνυμάτων
Σε έκοψαν για τα πίσω φρένα μόνο? Έχεις επανέλεγχο σε καμια 10αριά μέρες? Αν ναι απλά τσέκαρε λίγο τα ταμπούρα σου πίσω. Ίσως να χρειάζεται απλά αντικατάσταση κανένα κυλινδράκι (έτσι έγινε και στου πατέρα μου την 90αρα). Αυτό θα το ξεπεράσεις εύκολα με ένα μικρό αντίτιμο για επανέλεγχο. Το σημαντικό στην όλη υπόθεση είναι νομίζω τα συνεργεία που δήθεν ελέγχουν για να περάσεις ΚΤΕΟ...τα οποία και θεωρώ μεγάλη απάτη.
Με έκοψαν επειδή είναι μονόπλευρο. Μου είπαν να πάω να το φτιάξουν και να ξαναπεράσω μέσα σε 20 μέρες. Σε συνεργείο που πήγα να κοιτάξουν τα φρένα, το έβαλα σε μηχάνημα (τροχό το λένε ?) και μου είπαν όλα εντάξει, εδώ να σημειώσω πως πήγαινα πρώτη φορά σε αυτό το συνεργείο και δεν με χρέωσαν.