Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MARMEL
αν κανω εγω εναρξη ως επαγγελματιας απο κει και επειτα τι γινεται?
τι θα μου ζητησει η ΔΟΥ?
τι γινεται με το ΙΚΑ μου μετα απο την εναρξη?
αν κανω τη δουλεια σε μια ναυτιλιακη εταιρια τι θα πρεπει να τους κοψω? η παροχη υπηρεσιων που λεμε ειναι το τιμολογιο που για να το κοψω θα πρεπει να εχω κανει εναρξη?
αν το κανω τελικα τουλαχιστον στην αρχη θα το κανω παρανομα. γιατι θα πρεπει να με μαθουν οτι παιρνω φτηνα, θα πρεπει να βγαλω καρτες κτλ κτλ...
|
Το ΙΚΑ σου συνεχιζει κανονικα και μαλιστα αυτο χρησιμοποιεις ως ασφαλιστικο φορεα και για την έναρξη. Η ΔΟΥ για την εναρξη θα ζητησει διαφορα χαρτια τα οποια θα πρεπει να σου εξηγησω απο κοντα.
Η παροχη υπηρεσιων οπως το λες εινια το τιμολογιο που θα σου ζητησει μια ναυτιλιακη οταν κανεις την τοποθετηση και για να το κοψεις πρεπει να εχεις κανει εναρξη.
[/quote]εστειλα mail στον ελληνικο αντιπροσωπο και μου ειπε τιμες. σημαινει οτι θα μπορω να το αγορασω και να το τοποθετω? αν το αγορασω απο αυτον θα τον νοιαζει αμα το ριχνω εγω?
αν τον νοιαζει τι μπορει να μου κανει σε φαση που εγω δεν εχω κανει καποια εναρξη σε αρμοδια ΔΟΥ?[/quote]
Μαλλον τον ρωτησες μονο τιμες. Δεν ξερω αλλα νομιζω οτι θα εχει προβλημα αν το τοποθετεις. Πρεπει να ψαξεις λιγο περισσοτερο και δεν γνωριζω κατι επ'αυτου