Ρε παιδιά, ο Νάσος, έχει την δικιά του άποψη. Θέλει ενα αυτοκίνητο επιδόσεων και τίποτα παραπάνω. Αυτό όμως φίλε νάσο, δεν πάει να πεί ότι η ΤΟΥΟΤΑ είναι λάθος ή ότι εσύ θέλεις κάτι που θέλει ο περισσότερος κόσμος ούτε βέβαια, ότι η ΤΟΥΟΤΑ πρέπει να προσφέρει κάτι που το θέλουνε οι λίγοι. Γιατί αυτό που ζητάς, ανήκει στους λίγους. Γιατί? Γιατί όπως είδες απο τις απαντήσεις που σου δώσανε, οι περισσότεροι ταχθήκανε υπέρ της ασφάλειας, και της άνεσης!!! Αυτό είναι το ζητούμενο πλέον! Προτιμώ να ζήσω μια ζωή ζωρίς έναν ολόκληρο ιππόδρομο να με τραβάει, παρά λιγότερο επειδή έπεσε κάποιος πάνω μου, και τα άλογά μου δεν μπορέσανε να κάνουνε κάτι για να το αποτρέψουνε!
Ολα αυτά όμως δεν σημαίνουνε τίποτα. Εχεις την άποψή σου, και είναι λάθος σου να προσπαθείς να την επιβάλλεις και στους άλλους.
Οσο αφορά τεχνικά χαρακτηριστικά...... απλά ένα θα πώ..... ότι πληρώνεις παίρνεις. Δώσε 40000+ και πάρε ενα Lexus. H αγορά αυτοκινήτων -και η ΤΟΥΟΤΑ δεν αποτελεί εξαίρεση- κινείται σε συγκεκριμένους άξονες. Τα κυριότερα χαρακτηριστικά στις μικρές κοστολογικά κατηγορίες, είναι η ασφάλεια, ανεβαίνωντας επίπεδο αποκτάμε και την άνεση, και ακόμα πιο πάνω, έρχονται οι επιδόσεις και η πολυτέλεια! Είτε αρέσει είτε όχι, αυτή είναι η πραγματικότητα.
Πέρα απο αυτό, πόσοι νομίζεις ότι πλέον, έχουνε την διάθεση να δώσουνε γκαζιά και 20Ε??? Καταλαβαίνεις τι εννοώ! Καλές οι επιδόσεις, αλλά με όσα συνεπάγεται αυτό, και στα λέει κάποιος που έχει βάλει τον Levin ακριβώς γιατί του αρέσει το γκαζάκι!
Τέλος, όσο αφορά τα υβριδικά.... εάν νομίζεις ότι μπορείς να κάτσεις δίπλα σε Prius, στα μπαμ... τι να πώ! Για να μην αναφερθώ στο καινούργιο Prius που θα φοράει το υβριδικό του Lexus με τα 200+ άλογα! Αυτά εσύ δεν τα λές επιδόσεις? Αν δεν είναι αυτές επιδόσεις.... τότε ποιές είναι? (Για να μην αναφερθώ στον εξόπλισμό του συγκεκριμένου αυτοκίνητου). Πιστεύεις ότι θα χρειαστείς πολλές φορές μια διαφορά 2-3 sec στα 0-100? Δεν το νομίζω!
Οπως και να έχει, ο καθένας έχεις τις απόψεις του, και δεν πρέπει κανείς να προσπαθεί να πείσει τον άλλον!
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|