Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 20-11-07, 22:06
Το avatar του χρήστη MARMEL
MARMEL Offline:
Αdministrator

Μοντέλο: YARIS 1000 99
Περιοχή: πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 1250
MARMEL είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
γιαννη μονος σου χαλας το τοπικ σου...
δυο κουβεντες θα πω.
ολα ξεκινανε απο τους αγωνες θελωντας και μη. η χοντα εχει πανω απο 500 νικες απο τοτε που υπαρχουν οι μεγαλες κατηγοριες με δευτερη την... mv agusta που ακολουθει με 44.
γιαμαχα σουζουκι ειναι στο ελεος του ποταμου. η καβασακι ξερεις ποσες εχει? 4 και ειναι ουραγος. τι μας νοιαζουν εμας αυτα ε?
ωραια!!!
αν λοιπον γιαννη εχεις κολησει το γιατι μερικα τελευταια μοντελα χοντα δεν ειναι αξιοπιστα οπως εσυ και οι φιλοι σου νομιζετε ειναι μεριδα μοτοσυκλετων που κατασκευαζοντε στην ιταλια για να κρατηθει το κοστος χαμηλα. κατα τη γνωμη μου ειναι λογικο και ευλογο να μην ειναι τελεια σε ολους τους τομεις οπως ειναι τα μαμα γιαπωνεζικα. εγω αναφερομαι για παγκοσμιες πωλησεις ανα τον κοσμο οπου ειναι παντου πρωτη και συ μιλας για κανα δυο μεμονωμενα μοντελα στην ελλαδιτσα που ενα μεγαλο εργοστασιο οπως η χοντα φυσικα δεν ασχολειται και δεν την νοιαζει ποσα θα πουλησει. απο κει και περα χαζος δεν εισαι μηχανη εχεις και καταλαβαινεις....
επειδη εγω ημουν πολυ χωμενος μεσα στα πραγματα η σειρα καταταξης εργονομιας αποδοσης μεταπωλησης αξιοπιστιας κτλ κτλ ειναι.. honda yamaha suzuki kawasaki.
θες το δεχεσαι δε θες στα παλια μου τα παπουτσια....
μην μπλεκεις με το σαρακακη και με συγκεκριμενα μοντελα. ποτε δεν ειπα οτι δεν ειναι καλα η δε στριβουν η δεν πηγαινουν η χαλανε τα gsxr.δεν ειναι honda ομως...
δε θα θελα να σου αναφερω παραδειγματα ζημιων που εχουν δει τα ματια μου σε σουζουκι και καβασακι (πεταξαν μπιελα εξω και τρυπουσαν εμβολα στα 1000κμ. δεν εκαψαν ανορθωτη που καιει συνηθως η χοντα και κανει 60 ευρω) γιατι θα πας να παρεις ντουκατι την αλλη μερα...

οταν καποια σαν την σουζουκι θα κανει κατι σαν την υπερκατασκευη HONDA NR750 στειλε μου πμ. που ξερεις σε 40-50 χρονια ισως ειμαστε εδω...

καμαρωνω το φτωχομηχανακι μου γιατι 70000κμ τωρα ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΠΟΤΕ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΣΕΡΒΙΣ ΑΛΑΖΕΙ ΛΑΔΙΑ ΚΑΘΕ 18-20000ΚΜ δεν εχω ρυθμισει ποτε ουτε το ρελαντι ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΛΑΞΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ ανορθωτη στα χιλιομετρα που σου ειπα. λεει κατι αυτο σε κανεναν?λεει τιποτα σε καποια αντιπροσωπεια η εργοστασιο? οχι.... ποτε δε θα πει και φυσικα δε με νοιαζει.
νοιαζουν εμενα ομως αλλα πολλα γιατι του φερομαι ατιμα και μου φαιρεται τιμια.και θα συνεχιζει...
αν το παραδειγματισεις τα gsxr zxr frz της ηλικιας του εχουν βγαλει παρα πολλα πραγματα που κοστιζουν. αλλα ποιος θα στο πει? ποιος θα στο παραδεχτει? εγω ημουν στα συνεργεια ομως και τα εβλεπα ΟΛΑ!!!!

και κατι αλλο. δεν υποστηριζω τη χοντα επειδη τωρα εχω χοντα. απλα αλαξα ολες τις μαρκες(εκτος καβασακι εννοειται) και ολα μα ολα ζητουσαν. συνεχεια ζητουσαν. εχω αλαξει 32 μηχανακια στο συνολο. οτι μπορεις να φανταστεις!!!!!
κανενα χοντα ποτε δεν μου ζητησε κατι παραπανω απο γεμισμα ρεζερβουαρ και πλυσιμο. ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.....

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MARMEL : 20-11-07 στις 22:22.
Απάντηση με παράθεση