Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
manoliske30
Παλιά 20-11-07, 10:13
Το avatar του χρήστη manoliske30
manoliske30 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: Στην φτερωτη της τουρμπινας
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 255
manoliske30 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
manoliske30

Ο κοσμος πρεπει να καταλαβει πως τα οικοσιτα ζωα φιλοι του ανθρωπου δεν ειναι παιχνιδια οπως μια κουκλα η ενα αυτοκινητακι .Ειδικα τωρα που ερχονται γιορτες πολλοι αγοραζουν στα παιδια τους ενα μικρο σκυλακι η ενα γατακι .Το παιζουν το μεγαλωνουν το χαιρονται και πολλες φορες οταν μεγαλωσει και αυξανονται τα εξοδα του το πετανε στο πουθενα το παρατανε στον δρομο και το αφηνουν στην μοιρα του .Αυτοι θελουν να ονομαζονται φιλοζωοι ομως πραγαμτικα δεν ειναι.Εχω καταλαβει οτι οι πραγματικοι φιλοζωοι ειναι λιγοι.
Πολλες φορες που πηγαινω στο εξοχικο μου στην χαλκιδικη συναντω με λυπη μου στο δρομο πατημενα σκυλια τα οποια ξεφυγαν απο παραπλευρες εξοχικες κατοικιες που βρισκονται στο δρομο της χαλκιδικης .Ειανι πραγματικα κρυμα να βλεπεις σε αυτην την κατασταση λυκοσκυλα ρατσας και αλλα αξιολογα σκυλια .Επισης αλλη μια φορα παλι στον δρομο της χαλκιδικης ειδα μπροστα μου εναν εγκληματια οδηγο να πατει ενα σκυλι που προσπαθουσε να περασει τον δρομο ενω θα μπορουσε να το αποφυγει αυτος το σιμαδεψε εξ επιτηδες γελωντας ειρωνικα πραγματικα το ειδα ευτο το περιστατικο και ξαφνιαστικα αλλα και οργιστικα παρα πολυ κριμα που δεν μπορουσα να φτασω την μ@μημενη audi αμαξαρα του δεν ξερω και γω τι θα εκανα .
Αν καποιος θελει πραγματικα ενα ζωακι για συντροφια να το παρει μονο οταν μπορει να ανταπεξελθει στις αναγκες-υποχρεωσεις που εχι απεναντι στο ζωο ....εχουν και αυτα δικαιωματα και πολλες φορες πιστευω οτι ειναι καλυτερα απο τους ανθρωπους .
Τα συμπερασματα δικα σας

1200 κυβικά τέσσερις πεταλούδες να κάνω μπαντιλίκια
αριστερά και δεξιά να φεύγω απο τις λακούβες!!!!
Απάντηση με παράθεση