Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 13-11-07, 23:30
PeterIoannou Offline:

Μοντέλο: Avensis ZZT223
Περιοχή: Ambelogardens
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 423
PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από XAROS Εμφάνιση μηνυμάτων
... αλλα δεν νομιζω να χει 5,5 με τιποτα. ...
Φίλε Χάρος,
Κοίτα να δεις κάτι εκπληκτικά πράγματα που κάνει η μαμά Toyota και μετά θα σταματήσεις να αποκλείεις τόσο εύκολα κάποια πράγματα:
Το Yaris TS, φοράει από το εργοστάσιο ζάντα 15", με πλάτος 5,5" και λάστιχο 185/55/15.
Η Corolla TS, φοράει
από το εργοστάσιο ζάντα 16", με πλάτος 6" και λάστιχο 195/55/16.
Αυτοί οι συνδυασμοί διαστάσεων (5,5" με 185 και 6" με 195) είναι σχεδόν οριακές. Και τα συγκεκριμένα λάστιχα, παράγονται μόνο για αυτά τα δύο αυτοκίνητα -και άλλα 5 με 6 περίπου-.
Για να μην ασχοληθούμε με το MR2 (6" εμπρός και 6,5" πίσω με τα λάστιχα πάλι στο όριο).
Και μιλάμε για τα κορυφαία μοντέλα της εταιρείας, έτσι;
Θα μου φαινόταν το λιγότερο περίεργο στα 14άρια και στα 16άρια μοντέλα της Corolla να έχουν προσέξει περισσότερο το πλάτος της ζάντας, απ' ότι στην TS...
Όμως σε αυτόν τον κόσμο, όλα γίνονται.
Αν έχεις την καλοσύνη Ηλία, ρίξε μια ματιά στη ζάντα να μας λύσεις την απορία. Τον αριθμό αυτό θα τον βρεις -πιθανότατα- ανάγλυφο στο εσωτερικό μέρος κάποιου μπράτσου.
Αν και πιστεύω πως είναι ευκολότερο να το μάθουμε από κάποια αντιπροσωπεία...
Πάνος.
ΥΓ: Ελπίζω να μην παρερμηνεύθηκαν τα λεγόμενά μου. Με τις επιλογές της εταιρείας τα έχω...
Απάντηση με παράθεση