Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Corollaxli
Εγώ πριν αρκετό καιρό(τον Ιούνιο) όταν ακόμα το Corolla ήταν συνεργείο γύριζα από Βόλο με το Mercedes και σε κάποια φάση μετά από καταβασούλα στην εθνική μου έκανε σήμα ένα στρουμφάκι.Σταματάω όλοι οι επιβάτες μέσα ζώνες κομπλε και μου δείχνει το ρανταρ 157 χλμ.Ωπα λέω την π@uτσισα.Του λεω τι θα γίνει τώρα???Μου λέει μην ανυσηχείς κάτι καλύτερο θα κάνουμε.Και μου έκοψε 145 χλμ που είναι 40 ευρω και εντός των 10 ημερών 20.Πάνω από το 150 είναι η μεγάλη καμπάνα.Φτηνά τη γλύτωσα τότε.Έπεσα σε καλό παλικάρι.
|
το ιδιο μου εχει συμβει στην Αθηνων-Λαμιας, γυρνουσα απο Αθηνα για Χαλκιδα. Διοδια Αφιδνων. Ο τυπος μιλαει στον ασυρματο: Τακη(?) ποσο πηγαινε το Κορολα? Τεσπα δεν θυμαμαι ακριβως το νουμερο (κοντα στα 150) και μου τα κατεβασαν οποτε ειχα πληρωσει στο ταχυδρομειο 20-25 ευρω.
Η ολη διαδικασια ειχε παρει τουλαχιστον 20λεπτα... Αν ειναι δυνατον. Οταν πλησιαζε η ωρα να φυγω, σταματανε ενα Leon τουμπανιασμενο. Ο μπατσακος κατι ελεγε για πιεση τουρμπινας, δεν ακουσα περισσοτερα- εφυγα. Προφανως θα ετσουξε εκει...