Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 07-11-07, 11:07
Το avatar του χρήστη corollapatra
corollapatra Offline:
Administrator

Μοντέλο: T Sport 5d facelift
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 889
corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από XAROS Εμφάνιση μηνυμάτων
Συμφωνω με τον Μarmel ως προς τους χρονους που αναφερει, εγω τον Ιουνιο χωρις να πιεστω υπερβολικα κ με ελαχιστη κινηση εκανα απο Πατρα-Θεσσαλονικη(500κμ) 3ωρες κ 40 λεπτα με τ αμαξι μου,με τα διοδια μαζι κ 1 σταση για βενζινα,ουτε λογος για ορια ταχυτητας.Πιθανως η Μαρια κατι θα χει παραβλεψει(μηπως υπολογιζει εισοδο-εξοδο εθνικης)?
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από endurasKE-30 Εμφάνιση μηνυμάτων
Παλικαρι εσενα το ψευδωνυμο σου σου παει γαντι.
Τι ειπες τωρα?
Πατρα Θεσσαλονικη δεν ειναι 500 αλλα 700 χιλιομετρα.
σε 3 ωρες και 40 λεπτα δεν γινεται και μαλιστα χωρις να πιεστεις.
Ποιος; Για τον Γιώργο XAROS μιλάμε τώρα; Καλά, αυτός υπάγεται στην κατηγορία των F-16 που έλεγε η Μαρια παραπάνω...

Πάντως, σοβαρά τώρα, πολύ φοβάμαι ότι μερικοί από εμάς υπερεκτιμούμε συχνά τόσο τις οδηγηκές μας ικανότητες, όσο και τις δυνατότητες των οχημάτων μας και των ελληνικών δρόμων, με ότι αυτό σημαίνει. Επιπλέον, η ουσία του παρόντος θέματος, έτσι όπως το βλέπω εγώ από την δική μου θέση, δεν είναι εάν μπορούμε να πάμε με 200 και 300 χλμ/ώρα αλλά το εάν θα μπορέσουμε να αντιδράσουμε σε ένα λάθος δικό μας ή των άλλων οδηγών. Πιστεύει κανείς από εσάς ότι θα μετά από ένα ατύχημα με 300 χλμ. θα έχει σημασία ποιος έφταιγε; Εκεί που θα έχουμε πάει μετά :angel: δεν νομίζω να μας ενδιαφέρει και πολύ… Αντιθέτως, οι δικοί μας άνθρωποι που θα έχουν μείνει πίσω (σύζυγος, παιδιά, γονείς…) θα υποστούν τις συνέπειες των δικών μας πράξεων…