Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania
Η βενζινη στην Ελλαδα ειναι πολυ καλυτερη απο την Ευρωπη.Στο πετρελαιο δεν εχει δωθει η πρεπουσα σημασια, λογω της συντρυπτικης διαφορας σε πωλησεις, της βενζινοκινησης.Ομως τα πραγματα αλλαζουν και ειδη καποιες εταιρειες(SHELL) φερνουν κορυφαιο πετρελαιο, με πιο πολα κετανια απο τα αλλα και θα ακολουθησουν και αλλες εταιρειες, αρκει να γινει η αρχη, οπως εγινε με τις βενζινες.
Εγω το επομενο μου ΤΟΥΟΤΑ θα ειναι DIESEL και σιγουρα η κορυφαιο εκδοση αυτης(corolla-rav4-avensis)και ας μην ερχεται Ελλαδα.Εαν γουσταρεις αυτη την εκδοση παρτην απο Γερμανια.Δεν υπαρχει κανενα απολυτος προβλημα με το πετρελαιο τουλαχιστον στις μεγαλες εταιρειες και στην αντιπροσωποια ειναι υποχρεομενοι να στο καλυψουν
|
Ετσι οπως τα λες ειναι φίλε Ηρακλή και η shell ναι φερνει και το λέει το πετρέλαιο V-POWER diesel και κάνη για το κορυφάιο κινητήρα της Toyota.Εγώ μετάνοιωσα που αυτοί εδώ στην Ελλάδα οι χάνοι τις Toyota δεν ελεγαν οτι το Ε12 βγένει και σε πετρέλαιο.Θα το επερνα σίγουρα τώρα θυμήθηκαν ξαφνικά οτι έχουν και Diesel μοντέλα και αρκετά προχοριμένα.Τώρα πρωτη φορά στα εντυπα παρουσιαζούν τον D-4D 1.4 και 2.0 στο Corolla E15 .To επόμενο αυτοκίνητο μου σίγουρα θα ειναι D-4D