Το αμάξι πατάει πολύ καλύτερα σίγουρα. Θόρυβο δεν εχεις καθόλου με τα συγκεκριμένα λάστιχα (όταν ειχα τα michelen εκανε ενα φύσιμα. Με τα potenza δεν ακουω τίποτα). Ταρακούνημα καθόλου, και όσο για επιταχυνση δεν ειδα διαφορά. Χάνεις κατι από φαρδος αλλα κερδίζεις κατι απο μικρότερη διάμετρο, οπότε στα ίδια μένεις.
Στον Πετροχειλο είχα παρει και εγω τότε αλλα δεν είχε το χρωμα που ήθελα (δλδ τη σκούρα). Είχε μονο τη νίκελ! Προσεχε μην εχουν/έχεις μπερδευτει και σου ειπαν οτι έχουν τη νικελ.
Και εμενα μου λεγανε οτι δε βγαινει σε 16αρα κτλπ οποτε τα πήρα στο κρανιο και εστειλα ενα ε-μειλ στην εταιρία στο Λονδινο κανοντας παραπονα ότι άλλα λεει στο σάιτ και αλλα βρισκω στην Ελλάδα κτλπ. Σε πληροφορω πως το πρωι εστειλα το ε-μαιλ και το μεσημερι με πηρε καποιος τηλεφωνο απο την Ελευσινα και μου λέει "Καλημερα σας. Ενημερωθηκαμε ότι ψαχνετε για την ταδε ζαντα, με ταδε διασταση κτλπ... Όποτε θελετε σας εχουμε κρατησει μια 4αδα να περασετε να την αγορασετε...!'
Και ο Αγιος φοβερα θελει !
Με το καλό να τις παρεις, να τις φορεσεις, καλοπατητες και με καλα και ασφαλη χιλόμετρα. Ανεβασε καμια φωτο να καμαρωσουμε το κορολι σου μολις τις βαλεις.
|