Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 07-10-07, 22:45
Το avatar του χρήστη Corollaxli
Corollaxli Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: ΕΕ90 XLi 1.3 95Ηp
Περιοχή: Πετρούπολη-Καλαμάτα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 465
Corollaxli θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Σήμερα ξεκινάω το πρωί να πάω Λαυριο.Βγαίνω από Αττική οδό και ο δρόμος που πάει προς Λαύριο(2 λωρίδες πλάτος που περνάει από Μαρκόπουλο Καλύβια κλπ)έχει κινησούλα αλλά όχι σταματημένα,τσουλαγε το θέμα.Ξεκινάω κι εγώ τα ζιγκ ζαγκ τις μανουβρίτσες μου και σε κάποια στιγμή πέρασα από δεξιά ένα Nissan Almera 1,6 sedan με κάτι αυτοκόλλητα φλόγες και τέτοια.Σημειωτέον ότι εγώ ήμουνα με φουλ το ρεζερβουάρ και 3 άτομα μέσα στο αμάξι και αυτός μόνος του.Ήμασταν σε αναβασούλα και ανέβαινα με 4η γύρω στις 3500 στροφές και τον βλέπω να έρχεται από πίσω.Εκείνο το κομμάτι ήταν στα τελειώματα της ανηφόρας είχε ένα ισαδάκι και ξεκίναγε κατάβαση.Κατεβάζω 3η και την αλλάζω στον κόφτη και ξεκινάμε κατάβαση.Μέχρι τον κόφτη της 4ης(180 και κάτι ψιλά οοοοολλλεεεεε) πηγαίναμε προφυλακτήρες.Στο κούμπωμα της 5ης άρχισε να χάνει.Μας πιάνει φανάρι και κάνουμε εκινήσεις(εγώ και με τα καινούρια λάστιχα μηδέν σπινιάρισμα)στο γέμισμα της 2ας του έχω ρίξει μία κενή και στο τελείωμα της τρίτης είχε μείνει 2 αυτοκίνητα πίσω.Αυτά τα ολίγα από το 90αράκι μου για σήμερα.

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ...ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ...ΜΙΚΡΟΣ...ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΠΑΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ?