Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 05-10-07, 02:00
Το avatar του χρήστη corolla1975
corolla1975 Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: Corolla KE30 (1975)
Περιοχή: ΚΑΠΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΑΘΗΝΑΣ&AΓΓΛΙΑΣ το έχουμε ρίξει στην έρευνα...
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 299
corolla1975 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Σαν κίνηση είναι ακραία αλλά δείχνει και την απόγνωση κάποιων ανθρώπων που δεν μπορούν να βρουν δίκιο από πουθενά.

Πρώτον διότι σαν οδηγοί είμαστε ανάγωγοι στο που παρκάρουμε. Όπου λάχει παρατάμε το αυτοκίνητο μας μόνο και μόνο για να μην περπατήσουμε καθόλου. Αδιαφορούμε αν με τη συμπεριφορά μας παρακωλύουμε την ελεύθερη μετακίνηση πεζών ή τροχοφόρων στη πόλη.

Δεύτερον διότι η τροχαία τα βλέπει αλλά δεν γράφει κανένα .Ειδικά όταν το αυτοκίνητο είναι υπερπολυτελές κάνει την πάπια. Μόνο κάτι πιτσιρικάδες με μηχανάκια ξέρει να κυνηγά.

Τρίτον διότι κράτος και τοπική αυτοδιοίκηση δεν σχεδιάζουν αρκετούς χώρους στάθμευσης. Κλασικό παράδειγμα έξω από πολλούς σταθμούς Μετρό.

Προσωπικά έχω ένα αμάξι 32 ετών και είμαι ΑΡΩΣΤΟΣ. Για αυτό προτιμώ να παρκάρω και δύο τετράγωνα μακριά για να έχω το αμάξι εξασφαλισμένο.

Η αδιαφορία μας κάνει να παρκάρουμε σε ράμπες αναπήρων και σε πεζοδρόμια όπου μητέρες με καροτσάκια ή ηλικιωμένοι δεν μπορούν να παραπατήσουν.

Ό τρόπος τους ακραίος αλλά τι άλλο μπορούν να κάνουν κάποιοι άνθρωποι για να αφυπνίσουν μια μερίδα ανθρώπων που αν και έχει δίπλωμα αγνοεί βασικούς κανόνες του ΚΟΚ ή στερείτε στοιχειώδους κοινωνικής συμπεριφοράς.

Η ΖΩΗ ΧΩΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΦΑΣΕΙΣ: ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ,
ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗ, ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.

KE-30 Classic
Απάντηση με παράθεση