Το δικό μου ξεκίνησε μια συμπεριφορά κάτι σε ντιζελοκίνητο όπου μέσα σε διάστημα ενός μήνα και με αποκορύφωμα της 2 τελευταίες βδομάδες πριν το πάω για έλεγχο να κάνει χειρότερα και από taxi.
Ήταν ένας ήχος ειδικά σε στενάκια η εκεί που έκανε αντηχείο κάτι μετάξι ντίζελ κινητήρα και lada
Πηγαίνοντας το για έλεγχο μόλις το άκουσαν μου είπαν για βαλβίδες και ότι έπρεπε να μείνει εκεί για να το ανοίξουν και να έχουν καλύτερη άποψη.
Αφού πέρασαν μερικές μέρες μέχρι να το δουν τους παίρνω τηλ και μου λένε ότι θα αλλάξουν καπελοτα γιατί είχαν πρόβλημα από το εργοστάσιο και προληπτικά επίσης θα άλλαξαν όλες τις βαλβίδες και τα μέταλλα.(Όλα βέβαια μέσα στην εγγυηση)
Το αμάξι έμεινε μέσα περίπου 2 εργάσιμες εβδομάδες, από την μέρα που το πήρα μέχρι και σήμερα 1 μήνα μετά ακούγεται υγειές!!!
Και ελπίζω να μείνει έτσι.
Κάποιος άλλος πολύ καλός μηχανικός που το είχε ακούσει το αμάξι μου πριν το πάω μου είχε πει και αυτός για βαλβίδες.
Βέβαια μου είχε πει και επέμενε ότι αυτό συμβαίνει όταν κάνεις κάποιο κατέβασμα και μπει κόκκινα όπου εκεί οι βαλβίδες γλύφουν στο καπάκι είναι ζεστές και στραβώνουν.
Εγώ βέβαια μπορεί να το ανοίγω σε νορμάλ πλαίσια όχι σε καθημερινή βάση! Αλλά ποτέ έως καθόλου εγώ δεν έχω κάνει κατέβασμα που να μπήκε μάλιστα και στα κόκκινα.
Και το αυτοκίνητο ότι είχε κλείσει χρόνο!
Ποιος από εσάς έχει το πρόβλημα?(tsport192 ή dRiver7)η κάποιος φίλος?
Γιατί αν το ακούσω σίγουρα θα αναγνωρίσω αυτόν τον ήχο
Πάντως όποιος και να είναι να το πάει αμέσως συνεργείο γιατί αν το αφήσει μπορεί και να σπάσει! Έτσι τουλάχιστον μου είπαν!!!
|