Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 10-09-07, 15:36
Το avatar του χρήστη diafanh-psyxh
diafanh-psyxh Offline:
Administrator

Περιοχή: αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 768
diafanh-psyxh είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
καταρχήν να πω ότι επιβάλεται να μιλάμε λίγο πιο κόσμια.επίσης θα ήθελα να σας πω πως σε ένα ατύχημα παίζουν ρόλο πολλοί παράγοντες.μία ξαφνική αδιαθεσία δεν μπορείς ποτέ να την προβλέψεις.εμένα προσωπικά μου έχει τύχη να είμαι απλά συναχωμένος και να οδηγάω στην εθνική και την ώρα που φτερνίστηκα σκοτείνιασαν όλα γύρω μου και μέχρι να συνέλθω πέρασαν δευτερόλεπτα.το ίδιο βράδυ τελίκά χειροτέρεψα.επομένος και εγώ είμαι αυτό που λέτε ένας μ@λ@κ@ς που οδηγούσε? δεν νομίζω.αν ήμουν στην κατάσταση που έφτασα το βράδυ εννοείται ότι δεν θα επιχειρούσα καν να πιάσω το τιμόνι αλλά ένα τυχαίο γεγονός μπορεί να σε κάνει να προκαλέσεις ατύχημα και εντάξει να χτυπήσεις ή να σκοτωθείς εσύ αλλά μπορεί να πάρεις και άλλους μαζί σου.
εγώ θυμάμαι κάποια λόγια του πατέρα μου πάντα."καλός οδηγός δεν είναι αυτός που ξέρει να οδηγάει και να κάνει παπάδες με το αυτοκίνητο αλλά αυτός που μπορεί να μαντέψει/προβλέψη την πιθανή κίνηση του άλλου".μπορεί να γελάτε διαβάζοντας τις λέξεις παραπάνω αλλά εμένα προσωπικά με έχει βοηθήσει πάρα πολύ.για παράδειγμα ποτέ δεν περνάω δίπλα από σταματημένο λεωφορίο χαλαρός.πάντα είμαι έτοιμος μήπως πεταχτεί κάποιος πεζός και τον καιρό που πρωτοέβγαλα το δίπλωμα το συγκεκριμένο σκηνικό έγινε πραγματικότητα.
επομένως καλό είναι να μην λέμε μεγάλα λόγια γιατί όσο ζούμε και αναπνέουμε και μπορούμε και πιάνουμε το τιμόνι στα χέρια μας καλώς ή κακώς κάποια στιγμή θα εμπλακούμε σε κάποιο αυτοκινητιστικό ατύχημα.πιστέψτε με τότε δεν θα θέλατε να σας δείχνουν με το δάχτυλο όπως στην προκειμένη περίπτωση κάνουμε εμείς μή γνωρίζοντας τα πραγματικά αίτια.τον πήρε ο ύπνος διάβασα στην αρχή.είμαστε 100% σίγουροι?και αν ο άνθρωπος λιποθύμησε?και μην αρχίσετε να λέτε αν δεν αισθανόταν καλά κλπ κλπ γιατί πόσοι είναι οι νέοι άνθρωποι που παίζουν σε κάποια ομάδα και μένουν στα καλά καθούμενα από καρδιά?

πάντα φιλικά,
Κων/νος

www.eseepa.gr

Ανενεργός Λογαριασμός Μέλους
Απάντηση με παράθεση