Θέμα: E12 FORUM
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 31-08-07, 15:23
Το avatar του χρήστη Vavvas
Vavvas Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: mazda 2 1,5cc
Περιοχή: ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 274
Vavvas είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από electro Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλημερα παιδια!

Δεν ξερω τι εχω παθει και τις τελευταιες μερες ολο κατι παθαινω.... Θελω την γνωμη σας. Χτες προς μεγαλη μου εκπληξη , διαπιστωσα το εξης : Οταν τραβαω το μοχλο για να πεσει το καθισμα( εχω το 3θυρο) του συνοδηγου , πεφτει η πλατη , αλλα δεν παει μπροστα.... αφου σηκωσω τον μοχλο κατω απο το καθισμα που παει μπροστα και με την πλατη να την πιεζω με το χερι μου προς τα μπροστα, παει. Και εννοειται οτι και αυτο θελει για να ξαναερθει στη θεση του....

Εχει κανει παθει κατι τετοιο? Να πω οτι το αμαξι δεν του εκανα κατι και ειδικα με το ανοιξε κλεισε το καθισματος προσεχα πολυ,δε εκανα τιποτα αποτομα και οταν ηταν να μπει καποιος , παντα εγω του ανοιγα....
electro το εχω παθει δυο φορες. Την πρωτη μας ειπαν στη toyota οτι χρειαζεται αλλαγη το καθισμα και βεβαια το καθισμα ειναι πολυ ακριβο.
Γι'αυτο τους ειπε ο πατερας μου να το κοιταξουν καλυτερα και τελικα μας ειπαν οτι ενα κερμα ειχε πεσει και ειχε σφινωσει.
Πριν λιγες μερες παλι τα ιδια και αυτη τη φορα χωρις κουβεντα το εφτιαξαν παλι. Τωρα τι ακριβως φταει δεν ξερω απλα μη ψαρωσεις και πληρωσεις τζαμπα καθισμα εκτος και αν στο βαλουν στην εγγυηση .