Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsport192
Το χαμήλωμα θα κάνει την διαφορά! Όχι τα ΚΥΒ!
Τα ΤΤΕ τα είχα πάρει €120 από κάποιο μέλος του κλάμπ με 2000χλμ.
Η ΤΟΥΟΤΑ ζητούσε €330, δεν υπήρχε περίπτωση.
Και επίσης διαφωνώ με κάτι! Επειδή το έμβολο είναι πιεσμένο 3 πόντους δεν σημαίνει πως τερματίζει πιο εύκολα το αμορτισέρ! Τα ελλατήρια είναι πιο σκληρά από τα κανονικά.
Τα ΤΤΕ πολύ πιθανό να έχουν προοδευτική σκληρότητα για μπορούν να δουλεύουν με τα μαμά αμορτισέρ! Αλλιώς όταν τα έβαζες θα έχανες και την εγγύηση 100.000χλμ που δίνουν!
Για να ολοκληρώσω τα αμορτισέρ καταπονούνται γιατί δεν δουλεύουν σε όλο το φάσμα τους και όχι γιατί τερματίζουν.
|
Φίλε μου όσο σκληρά ελατήρια και να βάλεις πάλι θα τερματίσει...αυτό είναι 100% δοκιμασμένο σε δεκάδες αμάξια που γνωρίζω...όπως και να το κάνεις δουλεύει 3 εκατοστά λιγότερο και οι περιπτώσεις στις οποίες θα τερματίσει είναι περισσότερες από μαμά. Βέβαια δεν καταπονείται από αυτό μόνο αλλά όπως λες από τη συνεχώς μειωμένη διαδρομή του εμβόλου. Εγώ νομίζω πως ούτε τα ΤΤΕ δουλεύουν σωστά οπώς ένα σετ με αμορτισέρ για χαμήλωμα. Απλά είναι μια μέση λύση για να χαμηλώσεις με μικρό κόστος, χωρίς να πετυχαίνεις όμως ποτέ τη σωστή λειτουργία. Εξάλλου τα ΤΤΕ δεν είναι eibach? Πόση διαφορά μπορεί να έχουν? Αυτό που λέει ο pwpwpali για το παλινό λάστιχο είναι πως θα αρχίσει σιγά σιγά όσο θα πέφτει το αμορτισέρ να στηρίζεται το αμάξι μόνο στα ελατήρια για αν στρίβει με αποτέλεσμα να πιέζεται παραπάνω, να πέρνει παραπάνω κλίσεις και τελικά να καταπονούνται υπερβολικά τα λάστιχα και ειδικά τα πλαινά τους...η ευθυγράμμιση δεν πάιζει κανένα ρόλο εδώ...