Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 12-08-07, 19:06
Το avatar του χρήστη Corolla-GT4
Corolla-GT4 Offline:
Μικρό Μέλος

Μοντέλο: AE111 sedan 2.0 turbo
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 223
Corolla-GT4 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από diafanh-psyxh Εμφάνιση μηνυμάτων
τώρα αν εσύ το είχες χαμηλώσει 6-7 πόντους και περίμενες το αμορτισερ στο 1/5,1/7 της διαδρομής που του μένει να κάνει να είναι και ήπιο ε εντάξει μάλλον ζητούσες πολλά.

τέλος όσον αφορά τα παραπάνω που ειπώθηκαν σχετικά με το αν στρίβει το αυτοκίνητο του Πέτρου,αν κάνει αν ράνει,αναφέρθηκε ότι έχει λάβει μέρος σε drift event κλπ.άρα έχωντας αποκομήσει κάποιες εμπειρίες και γνώσεις πιστεύω πως έχει κατασταλάξει και το έχει στήσει έτσι ώστε να μπορεί να του προσφέρει την ευχαρήστηση που αναζητά γιατί όταν δίνεις λεφτά για κάτι πρέπει να απολαμβάνεις και το απόκτημα/δημιούργημα σου.

πάντα φιλικά,
Κων/νος
κοιταξε να δεις κωνσταντινε,δεν ζηταω πολλα αλλα ζηταω το απολυτο και οχι το ιμημετρο... και το αμαξι εχει χαμηλωσει μονο κατα 3,5 ποντους, αρα δεν ειναι και κατι τρελο...

Και να σε ευχαριστησω για τα καλα σου λογια και να σου πω ο καθενας εχει το αμαξι που εχει για πολλους και διαφορετικους λογους. εγω το εχω για να μου κανει ολα τα χατηρια και να μου προσφερει οσα περισσοτερα στην οδηγηκη απολαυση...
Αλλιώς ρίξτε το στην αναδάσωση...
Απάντηση με παράθεση