Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 12-08-07, 17:46
Το avatar του χρήστη diafanh-psyxh
diafanh-psyxh Offline:
Administrator

Περιοχή: αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 769
diafanh-psyxh είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Corolla-GT4 Εμφάνιση μηνυμάτων
απο αμορτισερ ειχα βαλει τα κονι αλλα μιλαμε οτι ηταν πολυ σκληρα σε σταδιο που εκανες εμετο και το αμαξι ειχε τασεις να ξεβιδωνει κοματια απο το εσωτερικο, αλλωστε με αυτα μου εκοψε και ενα top mount και μου στραβωσε και πιατελο απο τη μπαρα των θολων.
επειδή και εγώ αλλά και 3,4 άλλα παιδιά από το club φοράμε ΚΟΝΙ θα διαφωνήσω μαζί σου.παραπάνω μίλησες για σωστό set up άρα μάλλον με τις ρυθμίσεις σου κάτι έπαιζε.το λέω γιατί προσωπικά είχα το πρόβλημα με το πατέρα μου.μου είχε κάνει εξήγηση πως αν τα βάλω και ανακατέβεται θα τα ξυλώσω επιτόπου.τώρα θέλει να βάλει και ο πατέρας μου όμως...
ανάλογα με τις ρυθμίσεις που έχεις επιλέξει αλλά και το ελατήριο που έχεις βάλει.εγώ από ελατήρια είμαι σχεδόν μαμα αλλά οι φίλοι μου έχουν eibach,apex κλπ και δεν είχαν ποτέ κανένα πρόβλημα.τώρα αν εσύ το είχες χαμηλώσει 6-7 πόντους και περίμενες το αμορτισερ στο 1/5,1/7 της διαδρομής που του μένει να κάνει να είναι και ήπιο ε εντάξει μάλλον ζητούσες πολλά.

τέλος όσον αφορά τα παραπάνω που ειπώθηκαν σχετικά με το αν στρίβει το αυτοκίνητο του Πέτρου,αν κάνει αν ράνει,αναφέρθηκε ότι έχει λάβει μέρος σε drift event κλπ.άρα έχωντας αποκομήσει κάποιες εμπειρίες και γνώσεις πιστεύω πως έχει κατασταλάξει και το έχει στήσει έτσι ώστε να μπορεί να του προσφέρει την ευχαρήστηση που αναζητά γιατί όταν δίνεις λεφτά για κάτι πρέπει να απολαμβάνεις και το απόκτημα/δημιούργημα σου.

πάντα φιλικά,
Κων/νος

www.eseepa.gr

Ανενεργός Λογαριασμός Μέλους
Απάντηση με παράθεση