Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 12-08-07, 16:56
Το avatar του χρήστη Corolla-GT4
Corolla-GT4 Offline:
Μικρό Μέλος

Μοντέλο: AE111 sedan 2.0 turbo
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 223
Corolla-GT4 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
θαναση κοιταξε να δεις για μενα και το αμαξι μου ειναι ο καλυτερος συνδιασμος για να εχω σφιχτη αναρτηση αλλα οχι κουτσουρο,απολυτη αποσβεση,διαδρομη αναρτησης,να μην κοπαναει,και οταν βαζω 4 ατομα μεσα να μην ακουω τα λαστιχα να τριβονται στους θολους.
τωρα σε καθε αμαξι και οδηγο εχει διαφορα, ποσο μαλλον στο yaris που αν δεν κανω λαθος εχει αξονα πισω πραγμα το οποιο σε περιοριζει σε ρυθμισεις...αλλα αν θες να ειναι τρενο συγουρα θα γινεται αλλα θελει ψαξιμο...
οσο για τα agx δεν θα τα ελεγα μαλακα αλλα καπως ανθρωπινα και αν εχεις εξοικιωθει με την συμπεριφορα τους μπορεις να ελεγχεις το αμαξι στο 100%...
τα agx εχουν 4 ρυθμισεις εμπρως και 4 πισω. τα δικα μου τουλαχιστον. η επιλογη του H&R εγινε βαση υψους και σκληρωτητας που χαριζει στην αναρτηση την καλυτερη διαδρομη και επαναφορα.
εχω δοκιμασει και ViDEN ελλατηρια τα οποια ηταν οτι καλυτερο για φυγουρα με αμαξι ερπετο αλλα μεχρι εκει. το αμαξι κοπαναγε λογω του οτι τα απορτισερ ηταν συνεχομενα τερματισμενα και ειχε τρελη τραμπαλα οταν εβρισκες ανωμαλια.
τα apex ηταν πολυ ψηλα μπροστα για μενα σε βαθμο βατραχου και μετριας σκληρωτητας. το αμαξι σταματημενο ηταν λες και ειχες 200 κιλα στο πορτ μπαγαζ.
απο αμορτισερ ειχα βαλει τα κονι αλλα μιλαμε οτι ηταν πολυ σκληρα σε σταδιο που εκανες εμετο και το αμαξι ειχε τασεις να ξεβιδωνει κοματια απο το εσωτερικο, αλλωστε με αυτα μου εκοψε και ενα top mount και μου στραβωσε και πιατελο απο τη μπαρα των θολων.
τα μαμα αμορτισερ κλασεις ανωτερα ειδικα αν βαλεις viden ελατηριο το αμαξι ειναι καρτ δηλαδη χωρις αναρτηση τερμα κατω και τουβλο.
bilstein εβαλε γνωστος μου σε 111 και δεν μου αρεσε καθολου σαν συμπεριφορα γιατι ηταν πολυ ταξιδιαρικο για μενα αυτο το στησιμο.
Αλλιώς ρίξτε το στην αναδάσωση...
Απάντηση με παράθεση