Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 04-08-07, 02:10
Το avatar του χρήστη glider
glider Offline:
Νεότατος

Μοντέλο: E12 4/06 1.6
Περιοχή: Λουσικά Πατρών
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
glider είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Σας ευχαριστώ όλους για την θερμή σας υποδοχή.
Η απάντησή μου άργησε διότι μεσολάβησαν ολιγοήμερες διακοπές.
Οι συμβουλές σας είναι πραγματικά πολύ χρήσιμες. Από μέσα Σεπτέμβρη σκοπεύω να αρχίσω κάποιες αλλαγές, (ελατήρια, αναρτήσεις, λάστιχα)

Φίλε Edessaios θα επιλέξω λύση με το λιγότερο δυνατό χαμήλωμα, τόσο διότι επισκέπτομαι αρκετά συχνά χωμάτινες διαδρομές όσο και γιατί πιστεύω ότι έτσι διατηρώ την εμπορευσιμότητα του αυτοκινήτου σε καλύτερα επίπεδα.

Φίλε endurasKE-30 το αγροτικό που είχα αγοράσει το 1985 ήταν αυτό που λες.
δεν ήξερα ότι το έλεγαν publica . Δεν το πούλησα όμως.. το πέταξα μετά από μερικά χρόνια ακινησίας. Είχε ανεπανόρθωτα προβλήματα σαπίσματος στο σασί και συγκεκριμένα εκεί που στηρίζεται το μπροστινό σύστημα.
Αν επιδεχόταν επισκευή δεν θα το αποχωριζόμουν. …. Στο χωριό που μένω ένα τέτοιο όχημα είναι «επιεικώς απαραίτητο».

Γεια σου Ghostman, καλώς σας βρήκα ……. ένα Focus στο corollaclub;;;…. μάλλον το επόμενο αμάξι σου θα είναι corolla εεε;;
Παιδεύομαι αρκετή ώρα να καταλάβω τι δείχνει το Avatar σου και δεν τα έχω καταφέρει.

Γεια σου και σένα akis308 μπορεί να έχεις δίκιο, εγώ όμως αισθάνομαι προδομένος twice. Ελπίζω ωστόσο να το μαζέψω το πράγμα.

Dbar είναι λογικό μετά από το update να βελτιώνεται το αμάξι, τώρα όμως τα πράγματα είναι ολίγον από επικίνδυνα

Πατρίδα (corollapatra) ψόφιο μου φαίνεται το «παράρτημα», και όχι μόνο λόγω καλοκαιριού.
Ξέρεις που μπορώ να κάνω σωστό update στην Πάτρα. Οι Μουστάκας-Γεωργαντάς (στο πρώην συνεργείο της ΤΟΥΟΤΑ) που πήγαινα το παλιό μου κάνουν τέτοιες δουλειές;
Θα υπάρξει άραγε κανένα πρόβλημα με την εγγύηση μετά από τέτοιες μετατροπούλες.

Φίλε NIKOSX δεν λυπάμαι τα χρήματα, αλλά είμαι εκ πεποιθήσεως κατά των μεγάλων μετατροπών και παρεμβάσεων στο αμάξι. Στην περίπτωση αυτή όμως δεν χωράει συζήτηση.

Και πάλι σας ευχαριστώ …. Θα τα λέμε συχνά
Μπάμπης
Απάντηση με παράθεση