Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 01-08-07, 09:26
Το avatar του χρήστη stm2001gr
stm2001gr Offline:

Μοντέλο: AE101
Περιοχή: Στην κατηφόρα!
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 302
stm2001gr είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παναγιώτης : πιστεύω ότι στο ασημί πρέπει να μείνουν εκεί λόγω AFM.

για ανέλυσε λίγο το σκεπτικό σου.

Εγώ σκέφτομαι ότι επειδή τα τετραπετ. δεν τραβούν αέρα από το περιβάλλον απευθείας με δικά τους φίλτρα αλλά αναπνέουν μέσα από το κενό κουτί έχει επιρροή το κάθε ένα στο διπλανό του. Είναι δύσκολο να εκφράσω την εικόνα που έχω στο μυαλό μου. Δεν θα ήθελα να σας μπερδέψω με το παρακάτω αλλά στην προσπάθεια μου να εκφραστώ θα το πω. (Ο Τρόπος που ξεχωρίζουμε τα καλά χταπόδια και τις καλές πολλαπλές εισαγωγές μου δίνει την εντύπωση ότι τα καμπυλάκια μέσα στο plenum χρησιμοποιούνται για να διορθώσουν τη ροή προς τα τετραπετάλουδα

Σκεφτείτε τα 2 σχήματα που κόπιασα για να σχεδιάσω 1&2. δείτε τα σαν πολλαπλή εισαγωγής και μετά σαν χταπόδι.

εμένα το σχήμα 3 (αν το σχεδίασα σωστά για τετραπετάλουδο με plenum από το 20ν), μου φέρνει στο μυαλό τη ροή του σχήματος 2 που γνωρίζω ότι είναι αποτελεσματικότερη.

όσο για το νερό στα τζάμια σε 5~6 χρόνια που θα ανοίξεις το καπό κάνε και μια τρύπα για να γεμίζεις νερό.
Η επόμενη πατέντα που θα κάνω θα είναι ένα χωνί στο Ταμπλώ όπου θα αδειάζω ότι νερά μου περισσεύουν από τα εμφιαλωμένα μπουκάλια. έπειτα θα καταλήγουν στο παγουράκι για τα τζάμια. κατοχυρώνω την πατέντα Παναγιώτη.
Συνημένες Εικόνες
Τύπος Αρχείου: jpg 1.jpg (8,6 KB, 82 εμφανίσεις)
Τύπος Αρχείου: jpg 2.jpg (11,2 KB, 83 εμφανίσεις)
Τύπος Αρχείου: jpg 3 plenum.jpg (11,7 KB, 82 εμφανίσεις)

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stm2001gr : 01-08-07 στις 09:33.
Απάντηση με παράθεση