Εξακολουθω να εχω προβληματα με το σασμαν. Απο την μια μπαινουν ανετα, μαλακα οι ταχυτητες και απο την αλλη σε ασχετες φασεις -ειτε κανοντας 5χλμ ειτε 20χλμ- αναγκαζομαι και τις βαζω καρφωτες. Επισης, παλι σε ασχετες φασεις, ακουγεται ας πουμε ενα γδαρσιμο γραναζιων που για να φυγει πρεπει να πατησω γκαζι. Αυτο μου συνεβη στην 4η και 5η αν και μου φαινεται οτι δεν ειναι κατι που πρεπει να συμβανει μονο σε αυτες τις ταχυτητες. Το μονο που εχω σταμπαρει ειναι οτι οταν ειμαι στο ρελαντι κανει καποιον ελαφρυ ηχο (ισως μεταλλικο, τραχυ) που οταν πατησω απλα τον συμπλεκτη, σταματαει αλλα οταν τον αφησω και πλαλι ξεκινα.
Μου φαινεται θα ξαναβαλω το προηγουμενο σασμαν και ας δεν παιζει η 5η (αν και πιστευω με το δισκο πλατο που εχω βαλει μπορει να σταματησει το πεταγμα της 5ης). Και τωρα που εχω αυτο το σασμαν και παλι ουσιαστικα η 5η δεν παιζει γιατι το αυτοκινητο σερνεται.
Κατι ασχετο αλλα σχετικο με τα παραπανω που μου συμβαινουν στο αυτοκινητο. Σκεπτομαι σοβαρα να προβω στην αγορα του ενος AYGO.
Το Corolla μου ολο μου ζηταει και οσα χλμ κανω ολο και περισσοτερα θα ζηταει. Ετσι, το κραταω και αγοραζω ενα αλλο μικρο σχετικα φθηνο για τις καθημερινες μου μετακινησεις. Ασε που το corolla δεν εχει a/c και καθε φορα που μπαινω στο αυτοκινητο κανω σαουνα (εχω αδυνατισει).
Επιλεγω το Aygo:
-Κολλημενος με την ΤΟΥΟΤΑ.
-Το πιο φθηνο της ΤΟΥΟΤΑ.
-Ο αντιπροσωπος ειναι γνωστο και φιλικο προσωπο.
-Ειναι ενα αυτοκινητο το οποιο ειτε αισθητικα ειτε μηχανικα δεν μπορει να φτιαχτει.
-Καινουργιο, για να εχω το κεφαλι μου ησυχο.
Τι λετε?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη TOLIS EE80 : 28-07-07 στις 12:28.
|