Θέμα: Project EE80
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 18-07-07, 23:59
Το avatar του χρήστη TOLIS EE80
TOLIS EE80 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: COROLLA EE80
Περιοχή: Κόρινθος
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 451
TOLIS EE80 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
-Το σασμαν του 4ΑFE ταιριαζει απολυτα στον 4ΑGE? Το να εκαναν πατεντες στο συνεργειο, δεν το νομιζω γιατι μου εδωσαν το σασμαν που ειχα.
-Ας υποθεσουμε οτι το σασμαν ηταν μετατροπη απο την μαντρα, και το εσωτερικο του ειναι απο 4ΑFE, το μοτερ μου το κανει τοσο μακρυ γιατι ειναι πολυστροφο ή και ετσι ειναι και στην carina (3η 170χλμ/ωρα)? (αληθεια γιατι carina και οχι ΕΕ101 ή ΕΕ111?)
-Στο θεμα με την συμπιεση μου θυμιζετε τους μαστορους, "μπομπα, για μπλε", "καλα εισαι" και ο μαστορας μου, μου ειπε "μια χαρα ειναι" αλλα οταν ρωτω ποσο ειναι το κανονικο κανεις δεν μου απαντα!!! ((χαχαχα)).
-Ακη, δεν θα ασχοληθω μαζι τους γιατι απο τωρα ξερω την απαντηση τους "δεν φτανει που βρηκαμε σασμαν για το μοτερ σου, θες και τα ρεστα τωρα". Δεν εχω χρονο να ασχοληθω καθως πρεπει με το αυτοκινητο ωστε για καποια πραγματα να το πηγαινω καπου αλλου.
-Δεν με χαλαει που ειναι μακρυ (εκτος αν προκαλει ζημια στο μοτερ, που δεν το νομιζω). Ειναι οτι πρεπει για την εθνικη αλλα στους αναφορικους δρομους θα πρεπει να ειμαι μια κατω αποτι πριν.

-Εβγαλα το κασετοφωνο και εβαλα ραδιοcd το Pioneer DEH-P 5900 MP

Ευχαριστω....

CorollaClub-Greece AE82 Owners Club twincam.org
Απάντηση με παράθεση