παιδια εγω εχω καιρο να γραψω...ειχα το ιδιο προβλημα στα 105.000χλμ...οτι το χα παρει κι εληγε η εγγυηση....μου καιγε 1 λιτρο στα 5000χλμ...μου επεκτειναν την εγγυση καναμε μετρησεις και μου φεραν καινουργιο μπλοκ ...αλλαξα και συμπλεκτη και το κοστος για ολα αυτα ειναι κανονικα μαζι με εργασια κοντα στο 3000ευρω αλλα φυσικα πλησωσα μονο καποια αναλωσιμα και συμπλεκτη...η toyota δεν το καλυπτει αλλα εγω για να χω το κεφαλι μου υσηχο πλανισα ελαφρα το καπακι κατο πιν συμβοθλησ και του μηχανικου μου για να μην υπαρξει περιπτωση να προκυψουν διαροεσ στο μελλον...ανεβασα ενα κλικ και συμπιεση...μου σενιαραν και το καπακι...(αλλαγη οτιδηποτε φθαρμενου,δωρεαν μεσα στην εγγυηση) και το μοτερ εγινε πραγματικα καινοθργιο...το εστρωσα εβλαβικα ..αλλαξα λαδια στα 1000 χλμ...συνεχισα το στρωσιμο και δεν κυνηγησα το αμαχι πανω απο 5000 στροφεσ μεχρι να φτασω τα 7000 χλμ...αλλαξα τα λαδια της antiprosvpias me full synthetic motul chrono 300V 10w-40 πριν ενα μηνα...το αμαξι πλεον το δουλευω full και μετα απο 10000 απο το rebuild δε μου χει καψει γραμμαριο ,μην το ματιασω...και πηγαινει και καλυτερα στις χαμηλες στροφες απο πριν...γενικα το αμαξι εχει πολυ ωραιο νευρο!!!!!Μου εκαναν πολυ καλη δουλεια τα παιδια!
|