Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 03-07-07, 22:08
hatzidi2 Offline:

Μοντέλο: COROLLA TS 2003
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ-ΣΑΡΩΝΙΔΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
hatzidi2 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
παιδες δεν με καταλάβατε εγω δεν αντιλεγω οτι μπορει και να εγινε και τετοιο ανοιγμα και για το αποτελεσμα πραγματικα δεν με ενδιαφερει.
Το μονο σιγουρο είναι οτι δεν προκειται για TS από το club και εαν θελει ο φιλος από την Χιο να μάθει προς το παρόν κυκλοφορούν μονο κομπρεσσορατα greddy στην Ελλάδα και είναι και μετρημένα στα δάκτυλα.
Από την ΑΜΤ εχουν πουληθεί 2 κιτ, το ενα το εχω εγώ, το άλλο ειναι σε celica στην Βορεια Ελλάδα και σε λιγες μέρες θα μπει και σε αλλο ενα corolla παιδιου που γνωριστηκαμε μεσω του forum που δεν γραφει και πολύ και θα κυκλοφορει στην Ραφηνα.
Από την αλλη πλευρα έχουν πουληθεί 2 κιτ και είναι και αυτά στην βορεια Ελλαδα.

Τωρα οτι μπορει να υπαρχουν και καποιοι που τα έκαναν εισαγωγη μονοι τους όπως ο Κοσμας μπορει και να υπάρχουν αυτο δεν το αποκλείει κανένας και γι' αυτο τον λόγω ήθελα ο φίλος να μας πει περιοχή που έγινε το ανοιγμα και γενικά εαν γνωρίζει καποιες λεπτομέριες.

Τις απόψεις του οτι τα κομπρεσορατα δεν λενε και πολλά πραγματα, εγω δεν μπορω να του τις αλλάξω και πραγματικά δεν θέλω, εμεις οταν βάζαμε το κιτ αυτα μας ειπαν και τα έβγαλαν και με το παραπάνω.

Που σε ενα σημειο δεν είναι καν ενημερωμένος γιατι εαν είχε διαβασει ολοκληρο το τοπικ θα ήξερε οτι με την πρωτη χαρτογραφιση ειμασταν στα 250 και τωρα είμαστε καμμια 25 παραπάνω.
Απάντηση με παράθεση