Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 01-07-07, 23:38
Το avatar του χρήστη Corollaxli
Corollaxli Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: ΕΕ90 XLi 1.3 95Ηp
Περιοχή: Πετρούπολη-Καλαμάτα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 465
Corollaxli θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nasos Εμφάνιση μηνυμάτων
παπ_____α ειναι.εγω εζησα αρκετα στην τελευταια την Ε 350 4matic,για να μην καταλαβαινεις τιποτα απο λακουβες και να παιζεις με το διζονικο η τριζονικο κλιματισμο καλα ειναι αλλα για τιποτα παραπανω.ποσο μαλλον για μας που μαστε νεεοι ανθρωποι οπωτε μην ξανακουσω για μερτσεντα.
να μου πεις οτι τα bmw απο την αλλη εχουν καπως σπορ συμπεριφορα να το δεχτω.αλλα οχι μερσεντεσ και γαμω ταμαξια!!!
ουτε επειδη εχει καλο κλιματισμο ειναι και γαμω ταμαξια!
Έλα ρε Νάσο.Επειδή δν έχουν τόσο σπορτιφ χαρακτήρα δν πάει να πει ότι δεν είναι και αμαξάρες.Τα αμάξια πετάνε.Εγώ έχω την Ε200 W210 σειρά του 2000 φερμένη από Γερμανία και το αυτοκίνητο φυσάει.Και δν λέμε πως επειδή έχει καλό air condition γίνεται και αμάξι.Και το Atos έχει καλό air condition αλλά δεν είναι καν αμάξι.Όσο για τις BMW δεν μπορώ να πω ωραία και γρήγορα αμάξια αλλά όλοι έχουν και από μία 3.Έχει καταντήσει το αμάξι του λαού.

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ...ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ...ΜΙΚΡΟΣ...ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΠΑΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ?
Απάντηση με παράθεση