Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dRiveR7
Καμία σχέση το ιαπωνικό κλίμα με τα υπόλοιπα. Έτυχε αυτές τις μέρες με τις πολλέσ ζέστες και ήμουν μεσημέρι σε μια octavia και ένα leon. Έλεος ρε παιδιά...τέρμα χαμηλά το κλιμα να φυσάει τέρμα ο ανεμιστήρας να μην ακους από το βουητό και ίσα ίσα να έχει δροσίσει λιγάκι μέσα...αντίθετα στο δικό μου με τον ανεμιστήρα να ναι στην 4η σκάλα -δηλαδή κάτω από τη μέση- ΄με έπιασε ο λαιμός μου από το κρύο και το έκλεινα τελειώς σε κάποια φάση ή χαμήλωνα την ένταση (και έλεγα πως δε δουλεύει και σωστά...χαχαχα) . Αυτό που λέει ο corolaxli είναι πολύ σωστό ...όταν κινείστε και ανοίξετε το αιρ κοντισιον θα νιώσετε ένα κόψιμο της δύναμης...το αντίθετο αν το κλείσετε...δεν είναι θέμα vvti, καμία σχέση, σε όλα γίνεται αυτό...
|
thanks φίλε.Πάντως εγώ που είχα για ένα διάστημα ένα Octavia είχε πολύ καλό clima και όσο για τη Mercedes που έχει επίσης κλίμα σε παγώνει