παιδια να σας πω κατι αν ενα αυτοκινητο τουρμπατο η και ατμοσφαιρικο εργοστασιακο εβγαζε ΤΑ ΔΙΑΣΗΜΑ αυτα προβληματα απο το ιδιο το εργοστασιο πιστευεται οτι θα εβγαινε στην παραγωγη?
δεν μπορειτε να καταλαβεται οτι οσο φτιαχνεις ενα αυτοκινητο τοσα περισσοτερα σκας? τα συμπερασματα λοιπον ειναι οτι οποιος το πειραζει σταζει!!! και δεν εχει κανενας αντιρηση σαυτο ετσι?
εχω αποδειξεις και απο ατμοσφαιρικο pug συγκεκριμενα που εχει καρφωσει 3ης φορες βαλβιδες την μια απο αυτες εσπασε και 2 πιστονακια και εχω και τον κολλητο μου με το σταρλετ/clanza που πιγενει ολη την ωρα (μα ολη την ωρα) ταπα εχει αλλαξει δυο 4αδες λαστιχα σε 5 μηνες και μονο σασμαν και ημιαξονια εχει αλλαξει το pug ειναι 2ου σταδιου ενω το σταρλετ φοραει λιγο πιο μεγαλη τουρμπινα μπορειτε επιτελους να καταλαβεται... δεν περιμενω να υποστηριξεται τα τουρμπο αλλα να ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΑΙ ποτε σπαει και γιατι!!!!
δεν ξερω αλλα στο συγκεκριμενο τοπικ αρχιζουν καπιοι και φαινονται στενομυαλοι ενω προσπαθουν να περασει το δικο τους τι να πω...κριμα
|