Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από 3sgte
πρεπει να υπαρχει και λιγο σεβασμος...
αυτα ειχα να πω και συνεχιζω με το θεμα των admins kai mods.
οποιος διεγραψε το ποστ μου θα μπορουσε να σβισει μονο αυτα που δεν ηταν επιτρεπτα και οχι ολο το ποστ γιατι ειχε και πραγματα που μερικοι ισως ηθελαν να γνωριζουν.
|
Καλημέρα 3sgte. 2-3 πραγματακια ήθελα να πω και εγω.
1) Εγώ σου έσβησα το ποστ σου και μάλιστα άφησα και ένα πολύ ευγενικό μήνυμα στη θέση του για να δεις και ποιος το έσβησε και για ποιο λόγο. Δεν νομίζω να κρύφτηκα ώστε να λες "
όποιος διέγραψε το ποστ μου..." κτλπ
2) Κανονικά δεν θα πρέπει να βρίσκεται κάποιος μοντ ή admin από πάνω σου να σε ελέγχει και να σου αξιολογεί το κάθε ποστ ώστε να χρησιμοποιεί τον αχρηστο χρόνο του διαχωρίζοντας ποιες φρασεις σου ειναι καλες, ποιες κακές και ποιες θέλουν αλλαγή. Το θέμα είναι να αξιολογείς εσύ το καθε ποστ σου πριν το ανεβάσεις, να συγκρατείσαι λιγάκι και να εκφράζεσαι κόσμια χωρίς να προσβάλεις τον άλλον. Άλλωστε, επειδή βλέπω πως έχεις ευχέρεια λόγου, είμαι σίγουρος πως μπορείς να γίνεις αρκετά καυστικός και να περάσεις τα μυνηματά σου σε αυτούς που θέλεις χωρίς να επιστρατευσεις τη χρήση βρισιών και κακοχαρακτηρισμών κτλπ. Εγώ στο έσβησα όλο γιατί πιστευω πως ένα ποστ που τελειώνει με τη φράση "
Άκρως εχθρικά" δεν έχει τίποτα καλό να προσφέρει σε κάποιον που θα ήθελε να γνωρίζει...
3)Χαίρομαι πάρα πολύ που χρησιμοποίησες τη φράση "
πρεπει να υπάρχει και λίγος σεβασμός" γιατί στο ποστ που σου έσβησα δεν υπήρχε ούτε καν λίγος προς τα υπόλοιπα μέλη. Ξέρουμε όλοι και κατανοούμε το πάθος (αφού ειναι κοινό και το μοιραζόμαστε) που έχουμε για τα μοτέρ μας και ειναι λογικό πολλές φορές να υπάρχουν παρεκτροπές σε λεγόμενα μεταξύ μελών. Πάντα όμως θα είναι (και θα πρέπει να είναι) "κόσμιες" παρεκτροπές (οξύμωρο σχήμα ε?) ωστε 1)και να υποστηρίζονται οι απόψεις μας, 2)και να μην προσβάλουμε κανενα αλλά σίγουρα 3)και να προκαλέσουμε υγειείς αντιδράσεις και απαντήσεις σε ερωτήματα μέσω διαλόγου και επιχειρημάτων.
Νομίζω πως σου φερθήκαμε
πάρα πολύ κόσμια σε σχέση με το πως φέρθηκες εσυ και δεν θα έπρεπε να είχες στην προκειμένη περίπτωση ούτε μισό παράπονο. Σε άλλα κλαμπ με αυτη τη συμπεριφορά δεν θα χρειαζόταν να φύγεις από μόνος σου, αλλά θα είχανε προλάβει να σε διώξουνε.