Δεν είναι απαραίτητο να βρίσκει στη βύθιση ακόμα και με μαμά κατεστραμμένα αν υποθέσουμε. Εγώ τουλάχιστον σε 15 αμάξια που ξέρω με μαμά αμορτισέρ και ακόμα και 6ποντα ελατήρια δεν έβρισκε...Ειδικά εκεί που λέει ο 1.4 corolla!!! Πάντως δεν έχω καταλάβει ακόμα πως μπλέξαμε τροχούς, διαμέτρους ύψη από έδαφος και όλα αυτά. Το θέμα είναι πως με 175-65-14 και 3-4 πόντους κάτω ΔΕΝ θα έπρεπε να βρίσκει πουθενά. Επίσης φίλε 1.4 corolla κακώς αναφέρεις συνέχεια το 205-55-16!! Στο ξαναείπα είναι τεράστιος τροχός !! Και δεν ψηλώνει μόνο με 205-55-16 αλλά και με 205-50-16 και με 205-45-16. Δεν καταλαβαίνω από που σου κόλλησε αυτή η διάσταση. Τεσπά μόνο 195-45-16 (ή το πολύ πολύ οριακά 205-45-16) μπορείς να βάλεις απροβλημάτιστα χωρίς να βρίσκει ο τροχός στο θόλο και πάλι πρέπει να προσέξεις το offset της ζάντας ή να γυρίσεις ή να τροχίσεις το χειλάκι του φτερού. Τώρα για το θέμα που βρίσκεις σε κάποιο σημείο είσαι σίγουρος πως βρίσκει στη μηχανή που λες? Μήπως είναι καλύτερα να το πας σε κάποιον αμορτισερά-λαστιχά για να μπορέσει να το δει...εμέις δε μπορούμε να δούμε από εδω... και να μας πεις τι παίζει μήπως και βοηθήσει κάποιο παιδί με αντίστοιχα λάστιχα-χαμήλωμα?
|