Θέμα: Seat Leon II
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 17-06-07, 13:44
Το avatar του χρήστη DJKEY
DJKEY Offline:

Μοντέλο: Corolla TS 10/03
Περιοχή: Papagou/Athens
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 331
DJKEY είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
προσωπικα πιστευω οτι σε ολα τα οποια λες εχεις βαση και στηριγμα και δεν λες λογια του αερα. ισως καπου να υπερβαλεις "τα υπολοιπα γινονται ρημαδια γρηγορα", αλλα οκ...ειναι μερος του ιαπωνικου μας παθους! χεχεχε! σχετικα με την επεκταση εγγυησης της VW και ολου του ομιλου, σιγουρα ειναι κατι θετικο αλλα και παλι δεν ειναι εγγυηση Toyota οπου με το που υπαρξει μηχανικο προβλημα μπαινει κατευθειαν εγγυση. Απο εμπειρια καλου μου φιλου του βγαλανε το λαδι (πανω απο 2 μηνες διαδικασια) για να του αλλαξουν ακρομπαρο στον εναμιση χρονο ενος Golf GTI, σε αντιθεση με μενα που αλλαξα ακρομπαρο στα 3 χρονια...και η διαδικασια ηταν απο τις πιο απλες (το σηκωνουν, ακουνε θορυβο, μου λενε ειναι ακρομπαρο, το παραγγελνουν, το βαζουν κι αντε γεια!) Θα μου πεις μπορει αυτος ο φιλος μου να ηταν η εξαιρεση. Ισως! Αυτο που εν κατακλειδι θελω να πω ειναι οτι υπαρχουν εγγυησεις κι εγγυησεις και αυτη της Toyota εχει αποδειχθει απο τις πιο τιμιες και σταρατες και οχι με μικρα γραμματα και "παραθυρακια" στους ορους της