Αρχικά θέλησα να δώσω την Κορόλλα γιατί ήθελα να προχωρήσω σε αγορά κατοικίας(στην Αθήνα) και σκεφτόμουν να πάρω και κάτι παραπάνω για νέο όχημα.Στην πορεία άλλαξα γνώμη(για την κατοικία) αλλά προχώρησα στην πώληση του Κορόλλα αφού ήθελα να το δώσω προτού λήξει η εγγύηση. Να επισημάνω πως μου έβγαλε κάποια προβλήματα τα οποία λύθηκαν όλα στο πλαίσιο της εγγύησης (by the way, οι τύποι στην ΤΟΥΟΤΑ Πόλις Σταυρός είναι άψογοι-1000 ευχαριστώ!),αλλά δεν ήταν αυτός ο λόγος που με οδήγησε στην πώλησή του αυτ/του, αν και ομολογώ πως είχα ξενερώσει λίγο..
Αν το Auris ήταν πιο όμορφο(υποκειμενικό καθαρά κριτήριο) και φθηνότερο (21.500 χωρίς ESP-έλεος!) θα το έπαιρνα κι ας είναι 1.6 ατμόσφαιρα! Αλλά οι Ιάπωνες έχουν σηκώσει τον αμανέ ψηλά στην τιμή και έριξαν την ποιότητα..Εξακολουθώ να είμαι δεμένος με την ΤΟΥΟΤΑ όμως,γι'αυτό και παρακολουθώ το forum.Ίσως κάποια μέρα να πάρω πάλι ΤΟΥΟΤΑ.Την δεδομένη χρονική στιγμή δεν με κάλυπτε τίποτα από την γκάμα της.Και να πω την αλήθεια, δυσκολεύτηκα πολύ να πάρω την απόφαση να αντικαταστήσω την TS γιατί ήταν ένα αυτοκίνητο που πληρούσε τις περισσότερες απαιτήσεις μου.Κατέληξα στο LEON ύστερα από τρελή ξενέρα από το τιμόνι του ASTRA,το οποίο και πήγαινα να πάρω.Golf δεν γουστάρω πλην του gti,οπότε..τι άλλο έμενε? Που να είναι γρήγορο,μικρομεσαίο και με όχι τρελή τιμή?