λοιπόν όσον αφορά την αλλαγή του ιμάντα.άνθρωπος μέσα από την αντιπροσωπία που ρωτήσαμε όταν πήραμε την Ε111 του πατέρα μου μας είπα να αλλάζουμε κάθε 100.000 χιλ τον ιμάντα και το ρουλεμάν και στα δύο αυτοκίνητα.δηλαδή και στο Ε101 και στο Ε111.όταν τον ρώτησα ότι στο δικό μου γράφει κάθε 60.000 μου απάντησε πήγαινε στα ανταλακτικά και ρώτα τι κωδικό έχουν οι ιμάντες.ρώτησα και μου έδωσαν τον ίδιο κωδικό.αφού είναι ίδιο το μοτέρ ρε παιδιά.εγώ όμως τον άλλαξα στα 80.000 για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.
άρα αφού έχεις συμπληρώσει 90.000 χιλ κάνε ένα κόπο και άλλαξέ τον να ησυχάσεις ρε φίλε.έτσι και αλλιώς σε 10.000 θα το αλλάξεις που θα τον αλλάξεις.
επίσις αυτό που είπε ο Σωτήρης ισχύει.τον "παλιό" τον ιμάντα και εγώ τον κράτησα γιατί απλά φαίνεται καινούριος.
για το θέμα του ρυθμίσματος των βαλβίδων δύο πολύ καλοί μου φίλοι με Ε111 έχουν ανοίξει καπάκι για να ρυθμίσουν αλλά δεν χρειάστηκε.
εγώ πάντως που έχω 201.500 χιλ δεν έχω ρυθμίσει ποτέ και ο μηχανικός μου μου είπε ότι απλά δεν χρειάζεται
|