και εγώ έχω συμφωνήσει από την αρχή ότι είναι καθαρά εισπρακτικά τα πρόστιμα αλλά ο Κ.Ο.Κ. υπάρχει χρόνια άσχετα αν εμείς κάνουμε ότι δεν το ξέρουμε.
πείτε μου όμως ρε παιδιά τηλεόραση,βλέπεται καθόλου?μήπως ακούσατε μία σοφή κουβέντα που είπε ο Άρης Σταθάκης?ο μόνος τρόπος για να συνετηστεί ο έλληνας είναι να του πάρουν το πορτοφόλι κοινώς να του πάρουν λεφτά και μάλιστα χοντρά.
δεν λέω οι έχοντες χρήμα και κονέ σίγουρα κάπως θα ξεγλιστράνε ακόμα και τώρα αλλά όλοι οι υπόλοιποι κοινοί θνητοι που τα σπάνε κάθε μέρα στα μπουζουκοκλαμπάκια και είναι όλο στα δάνεια θα προσπαθήσουν να μην περνάνε με κόκκινο,να μην πίνουν κτλ για να μπορέσουν να κάνουν τη ζωή τους όπως μέχρι 1-6-07.όταν πληρώσουμε μία,πληρώσουμε δύο κάποιο πρόστιμο ε θα πούμε τι γίνεται εδώ?συνέχεια θα μου τα πέρνουν?μάλλον πρέπει να αλλάξω τακτική.δεν λέω ότι θα το πουν όλοι αλλά έστω το 1/3 να το πει είναι μια αρχή.
θέλετε παράδειγμα?η παρέα μου αποτελείται από 5 άτομα που γνωριζόμαστε χρόνια.σας διαβεβαιώνω ότι όταν βγαίνουμε έξω ο μόνος που δεν πίνει πολύ όταν πρόκειται να οδηγήσει είμαι εγώ.πέρνω μια μπύρα και πίνω τη μισή.εντάξει δεν το ευχαριστιέσαι στο μέγιστο γιατί λες να κοιτα τώρα επειδή μπορεί να πέσουμε σε μπλόκο δεν μπορώ να πιω αλλά όταν σκέφτεις ότι αν δεν ήσουν σκνίπα στο μεθύσι θα μπορούσες να είχες αποφύγει το τροχαίο επειδή θα είχες αντιδράσει πιο γρήγορα και πιο σωστά τότε πλέον φίλοι μου θα είναι αργά.
το θέμα είναι ότι πρέπει να γίνει μία αρχή.και όπως είπα και σε προηγούμενο ποστ μου ας είναι ο νέος Κ.Ο.Κ. αυτή η αρχή γιατί αν περιμένουμε και άλλο δεν θα έρθει ποτέ!
και μη νομίζεται ότι έχω γκαφρά και τα λέω αυτά γιατι αν με σταματήσουν πολύ απλά θα κατέβω και θα του δώσω το κλειδί λέγοντάς του καλορίζικο μεγάλε.
|