Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 05-06-07, 16:26
Το avatar του χρήστη Panagiotis_87
Panagiotis_87 Offline:
Μέλος

Μοντέλο: E12 1.4 f/l
Περιοχή: Πειραιάς
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 244
Panagiotis_87 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν τα λες καλά... Για τον ίδιο λόγο τότε να μη σε συλάβουν αν πέρνεις ναρκωτικά γιατί είναι επιλογή σου να πάρεις το ρίσκο και να πεθάνεις.

Κατα τα άλλα το κράνος έχει να κάνει και με το να οδηγείς σωστά. Δεν οδηγώ μηχανή αλλά 5-6 φορες που με έχουν πάει βόλτα, μόλις ανεπτυξε ταχύτητα η μηχανή μου δακρύσανε τα μάτια, μου φύγανε σάλια από το στόμα και γενικά δεν ήμουν σε θέση να δω και να συμπεριφερθω σωστά (ωραίο θέαμα ε? ). Άρα δες το και έτσι. Χωρίς κράνος δεν γίνεται. και μή μου πεις ότι είναι αλλιως μέσα στην πόλη που κινείσαι με 30χαω γιατί ο φουκαρας ο μπάτσος που θα ξέρει τι ταχύτητες αναπτύσεις εσύ και σε τί δρόμους πάς?

Όσο για το τσιγαρο, έχεις δίκιο! Πρέπει να απαγορευτεί! Και πιστευω πως σιγά σιγά προς τα εκεί οδέυουμε (ξεκινησανε με απαγόρευση σε κλειστους χωρους, μετά σε κοινόχρηστους, τώρα στον δρόμο - Αγγλία - και ίσως μετά το απαγορεύσουνε τελείως - μακάρι!).
Και αυτό που είπα για το ανθρώπινο δυναμικό ισχύει, πίστεψε με...
Σχετικα με το ανθρώπινο δυναμικο συνεχιζω να διαφωνω και σου ειπα πριν τον λογο.. Θα επαιρναν μετρα και για αλλα πραγματα.
Για το αν παιρνει καποιος ναρκωτικα που ειπες, κατι τετοιο ισχυει.Μπορει να μη το λεει ο νομος αλλα αν ειναι ποσοτητα που θεωρειται για κατοχη δε σε συλλαμβανουν ή τελος παντων μετα σε αφηνουν.Ομως αν εχει καποιος παραπανω ποσοτητα μπορει να κανει και διακινηση κλπ. και ειναι δυσκολο να ξερει ο αστυνομος αν ειναι μονο για τον χρηστη ή αν τα πουλαει κιολας.. Θελω να πω δηλαδη οτι δεν μπορω να συγκρινω το κρανος με το παραδειγμα της χρησης ναρκωτικων!
Ουτε εγω οδηγώ μηχανη και οποτε ανεβω δακρυζω σε μεγαλη ταχυτητα αλλα αν εχεις προσεξει οι οδηγοι δεν καταλαβαινουν τιποτα γιατι απλα συνηθιζουν. Μην παρεξηγηθω, εννοειται οτι το λογικο και το σωστο ειναι να φορανε κρανη αλλα συνεχιζω να πιστευω οτι ειναι προσωπικη ευθυνη του καθενος γι'αυτο και κατα τη γνωμη μου το προστιμο θα πρεπει να ειναι πιο μικρο και ελαστικο και κυριως μεσα στην πολη που ο αλλος θα τυχει πολλες φορες λογω ζεστης ή για αλλο λογο να μη το βαλει.
Απάντηση με παράθεση