Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 03-06-07, 12:30
Carinaman Offline:
Πορωμένο Μέλος

Περιοχή: Athens
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 309
Carinaman είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Δεν καταριφθηκε κανενας μυθος.. Μαμα 20v δε σπαει η τουλαχιστον οχι ετσι ευκολα.. Εδω μιλαμε για προγραμματα κτλ κτλ..

Καταρχας περαστικα Γιαννη, κριμα να σε ταλαιπωρει τοσο..

Αλλα ρε συ εγω με ενα πραγμα απορησα.. Ποιος ειναι τοσο ηλιθιος που σου εβαλε μπιελες απο ασημι?!?!?!?!??? Γιατι να το κανεις αυτο αν ειναι να μην τουρμπισεις?? Για αντοχη και βλακειες που λενε? Αυτο μονο αν τουρμπισεις, αλλιως δεν εχει αναγκη το μοτερ οσο ειναι ατμοσφαιρα.. Και ειναι και πιο βαριες απο του μαυρου! Αντοχη και βλακειες, σκεφτηκε κανεις απο τους πανιβλακες που σου τις εβαλαν οτι ολο το συστημα μπιελες-πιστονια-στροφαλος ειναι ζυγισμενα για να δουλευουν αρμονικα?? Και οτι εσυ βαζοντας απλα και μονο τις μπιελες απο το ασημι χαλας την ισσοροπια του ολου συστηματος?? Ξερεις ποσο σημαντικη ειναι αυτη η κινηση οταν δουλευει τοσο ψηλα το μοτερ.. Οσοι βαζουν μπιελες απο ασημι γιατι τουρμπιζουν, ζυγιζουν ξανα το συστημα με βαση τις νεες μαζες των πιστονιων μπιελων-στροφαλου-βολαν.. Και να σε ρωτησω και κατι αλλο.. Δε θα σου πω το σχολιο μου ακομα γιατι θελω να καταλαβω τι πραγματικα εγινε.. Γιατι σου εβαλε στροφαλο απο ασημι? Περιμενω απαντηση σε αυτο και θα σου πω μετα..

Τωρα εγω πιστευω οτι την πατησες οπως σωστα ειπαν τα παιδια απο κακη εφαρμογη και μεταλα κτλ κτλ.. Αλλα θελω να μας πεις και τι εγινε με το προγραμμα και ποιος το ρυθμισε.. Καταρχας 9000σαλ ειναι πολλες... Εγω στο μαυρο 20v ενος φιλου που του εβαλα dastek προσφατα(ναι εγω το πηγα γιατι εκεινος δεν μπορουσε), του εβαλα τον κοφτη στις 8500 και πολυ ειναι και μαλιστα ουτε καν κρατησα το μοτερ εκει για να το μετρησω γιατι τρωει ζορι.. Στις 9000σαλ με μαμα εκκεντρα και χταποδι δε νομιζω οτι κερδιζεις τιποτα.. Τωρα οσον αφορα τη χοανη για την πρωτη φορα που ειπες κτλ, αν χτυπαγε πυρακια θα το ακουγες αφενως και αφεταιρου το μοτερ εχει knock sensor και κοβει καργα αβανς οταν χτυπαει πυρακια.. Τωρα με αυτον τον αγραφο δεν ξερω τι παιζει, τι αγραφος ειναι? Πιστευω οτι και το προγραμμα εβαλε το χερακι του προσθετοντας ζορι στα σημεια.. Επισης μετα το δυναμομετρο το ρυθμισατε στο δρομο? Γιατι δυναμομετρο και δρομος δεν εχει σχεση, ελπιζω να το ξερεις αυτο..

Τελος με τη συμπιεση τι εχεις κανει? Αν εχεις βαλει φλατζα και εχεις εκτοξευσει τη συμπιεση μην περιμενεις και πολλες αντοχες.. Ειναι απο τα λιγα πραγματα που εχω δει να ζοριζει τοσο πολυ τους προγραμματιστες, ηαυξημενη συμπιεση και τα πυρακια που βαραει το μοτερ οταν την αυξησεις πανω απο το 11.5:1..

Να πω και κατι τελευταιο.. Πριν κανεις αυτες τις κινησεις, γιατι δε ρωτας και απο δω τιποτα? Δεν ειμαστε ξερολες αλλα ισως 1-2 πραγματακια που θα πουμε να αποτρεψουν πολλες τετοιες καταστασεις.. Γιαυτο υπαρχουν τα φορα.. Η ισχυς εν τη ενωσει!
Απάντηση με παράθεση