Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 02-06-07, 10:17
Το avatar του χρήστη tsaftsouf20V
tsaftsouf20V Offline:

Μοντέλο: ΑΕ86 Levin
Περιοχή: Βολος
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 342
tsaftsouf20V θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από wastegate Εμφάνιση μηνυμάτων
Γιαννη αλλαξε μαστορα...
Αμα θες ελα θεσ/νικη να σε παω εγω στον δικο μου που ασχολειται μονο με ΤΟΥΟΤΑ EVO IMPREZA!!
Εδω παιζει πολυ γελιο!Περσι εφτιαξα το αμαξι (γενικη επισκευη) με ρεκτιφιε κ πολλα αλλα σε ενα μαστορα εξω απο τον Βολο ο οποιος ουτε που το ειχε ξαναματαδει το μοτερ αυτο!Το αμαξι μαμουσε μεχρι πριν 2 εβδομαδες! 155hp 17.1kg ροπης!! Εκανα την μαλακια να βαλω μανιταρι HKS με κοντο σωληνα για να δω αν θα πηγαινει καλυτερα!Πριν ειχα μακρυ σωληνα με μανιταρι SIMOTA κ κοψιμο στο καπο αλλα ψηλα εδειχνε να μην αναπνεει! Εβγαλα το αμαξι να το δοκιμασω κ ελιωσα το πιστονι γιατι απο τον καυτο αερα που ρουφουσε εκανε προαναφλεξη το καυσιμο!Το παω εδω στον Βολο σε μαστορα ο οποιος ειναι TOYOTAIOS τα ξερει καλα αυτα τα μοτερ!(ειχε starlet gt 350hp).Μου λεει αστο σε μενα κ το μοτερ θα ραβει.Μου εβαλε στροφαλο-μπιελες απο ασιμη κ κατι αλλα μεταλακια μπιελων κ στροφαλου για καλυτερα! Αποτελεσμα ηταν να κατεβω Αθηνα κ το μοτερ να χανει λαδια απο το καρτερ!Στο γυρισμα το μοτερ να κροταλιζε μετα τις 5000στρ.Παω να το κοιταξει γιατι εχανε κ λαδια κ στο λυσιμο του καρτερ για να ξαναβαλει κολα βλεπουμε ενα κιλο ρινησματα στο καρτερ!!!Λυνουμε μπιελες να δουμε τα μεταλα αλλα τιποτα! Με το που λυσαμε κομβια στροφαλου επαθα την πλακα μου!! Ολα διαλυμενα! Μεταλα κ στροφαλος!!! Οποτε μη μου λες για μαστορα Τουοταιο!! Καηκα απο δαυτους! Ο αδαης μηχανικος εξω απο τον Βολο αποδειχτηκε καλυτερος απο οποιονδηποτε γνωστη μηχανικο!!1