Δεν εκανα κανενα μαθημα,μια συμβουλη εδωσα επειδη εχω περασει απειρες φορες απο αυτο το σημειο και το ξερω πολυ καλα..και ειναι πολυ επικινδυνο να προτρεπεις καποιον να παει εκει για να πιασει τα 215 Bill..Εγω δεν θα το κανω και ελπιζω και κανεις αλλος .Την τριτη που μας περασε η ουρα ανεξηγητα ειχε φτασει μεχρι τους αγ.Θεοδωρους και οταν εφτασα στο σημειο που σηζηταμε ειδα οτι μεγαλο κομματι της δεξιας μπαριερας ειχε γινει ενα με την ασφαλτο..Λες να ηταν απο καποιον που χαρηκε με την κατηφορα και πατησε το 1.4 του για να αποδειξει στον εαυτο του οτι ΝΑΙ!!! ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ 215!! Η ΚΑΙ 220!! ΜΑΜΑ ΠΕΤΑΩΩΩΩ!!! κλπ ...? Γιατι μονο κατι κουβαδακια που τους εχει παρει η κατηφορα τρεχουν εκει...Οι κατι ασχετοι που μολις τους ταρακουνησει το αερακι του βουνου πλακωνονται στα φρενα και πιανουν τη δεξια.
Και για να μην εχεις αλλες αποριες,το κοντερ μου στιγμιαια το εχω φτασει περιπου στα 180..και επειδη το αυτοκινητο εχει μονο 10.000 km ειμαι σιγουρη οτι στο μελλον θα πιανει και παραπανω.
Αλλα αν θελησω καποια στιγμη να το "τελικιασω" θα πιασω μια μεγαλη ευθεια στην εθνικη και θα το κανω..Ευθεια ομως..
Αυτα απο μενα!Καλο τριημερο!