Μακαρι φιλε μου να μιλαγαν ολοι οπως εσυ και να σταματαγε το θεμα στην λεκτικη αντιπαραθεση και στον χαβαλε αλλα οσο καιρο ειμαι στο site βλεπω πολυ φανατισμο για αυτο και δεν παιρνω θεση πολλες φορες σε αυτο το θεμα και στο θεμα κοντρες γιατι και αυτο ειναι.......Τεσπα ειμαι κι εγω ενας απο τους κατοχους που εχω φτιαξει το τουτου για την ...αυλα μου και για να ''τρεχω'' και ποτε δεν εκανε κιχ οτι κι αν του εκανα....εκτος απο μερικες εξαιρεσεις εδω μεσα λιγοι εχουν βαλει το αυτοκινητο σε πιστα για να δουν τις πραγματικες δυνατοτητες του και τα λεφτα που εχουν σκασει εαν εχουν σκασει...αρα επικεντρωνομαστε στην χρηση δρομου για τους πιο πολλους απο εδω...επισης ο καθενας αντιλαμβανεται διαφορετικα το ''λιωνω αλυπητα το αυτοκινητο μου'' καποιος το βαζει σε πιστα η τρεχει στο GTCC καποιος αλλος ανεβοκατεβαινει σχιστο,βουτα,βαρκιζα,κρυφη κανοντας συνεχως κοντρες με αλλα αυτοκινητα.καποιος αλλος τραβαει χειροφρενο και κανει γυρους μεχρι να τελειωσει η βενζινη του, καποιος αλλος με το να ανοιγει απο στενο σε στενο και με το να βγαινει σε μια κεντρικη λεωφορο και να τρεχει μεχρι και τα μισα της 3ης ταχυτητας πιστευει οτι το λιωνει και καποιος αλλος με 75 αλογα μια φιλτροχοανη και κοφτη στις 6500 απο το εργοστασιο χαιρεται γιατι το αμαξι του εχει βγει σκυλι και δεν εχει σπασει, δηλωνει Fαn της ατμοσφαιρας και κατηγορει τα τουρμπατα χωρις καν να γνωριζει αρκετα πραγματα με μοναδικο πατημα οτι εσπασε καποιο τουρμπατο μοτερ, (επειδη καποιοι το επαιξαν μηχανικοι και εκανα τις μα'ι'μουδιες τους επανω στο μοτερ) με το να σηκωσεις πιεση ,βενζινες,αβανς κ.λ.π παιρνεις αρκετα αλογα ετσι αρκετοι μηχανικοι το θεωρησαν τοσο ευκολο που το ειδαν παιχνιδακη και αυτο αλλα και μετατροπες 2ου κ 3ου σταδιου τα αποτελεσματα τα ξερουν ολοι,δεν εχω δει κανεναν να πηγαινει σε εναν μηχανικο γιατι του ειπε θελω 7000 ευρω και να μην πηγαινει σε αλλον επειδη του ειπε 3000 για τα ιδια αλογα....αρα ας μην τα κρινουμε ολα αρνητικα...φιλικα Glanzaboy