Μην τρελαίνεσαι ρε Πάνο. Οσο και να μεγαλώσει ο βαθμός δυσκολίας του χρόνου (που πολύ το αμφιβάλω γιατί δεν έχει σημασία η ποσότητα των ομάδων αλλά η ποιότητα) το COROLLA CLUB θα είναι σύγουρα ποιο δυνατό άρα και με περισσότερες πιθανότητες για τον τελικό. Κατα τα άλλα θα ήθελα κι εγώ με την σειρά μου να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που αφιέρωσαν έστω και 1 λεπτό απο το χρόνο τους για να υποστηρίξουν την ομάδα ένα χρόνο τώρα. Επίσης πολλά συγχαρητήρια αλλά και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους αυτούς που μέσα στις 4 γραμμές του γηπέδου τα έδωσαν όλα για να μας χαρίσουν αξέχαστες στιγμές. Η επιτυχία μας είναι μεγάλη και έχει τραβήξει την προσοχή πολλών γι αυτό το λόγο σας ευχαριστώ όλους. Ζήσαμε πολύ μεγάλες στιγμές αλλά οι μεγαλύτερες έρχονται.....
Πέρα απο όλα αυτά όμως οι υποχρεώσεις μας δεν τελείωσαν ακόμη. Υπάρχει ένα τελευταίο παιχνίδι για φέτος με κίνητρο την κατάκτηση της 3ης θέσης. Ολοι λοιπόν την Τετάρτη 23 Μαΐου και ώρα 19:00 στο γήπεδο για να κλείσουμε μια πολύ δύσκολη αλλά ταυτόχρονα επιτυχημένη χρονιά όπως μας αρμόζει αλλά και για να τιμήσουμε όλους αυτούς που πολέμησαν για να φτάσουμε εδώ που είμαστε. Ελπίζουμε να σας δούμε όλους σε αυτό το τελευταίο μας ραντεβού για φέτος και να καμαρώσουμε την ομάδα μας να κατακτά μία θέση στα μετάλλια.
COROLLA CLUB
Διοικητικό μέλος
mike_g@corollaclub.com
|