Λοιπον να πω και εγω τη γνωμη μου.
Θα μπορουσαν οι υπευθυνοι να βγαλουν ενα ετησιο προγραμμα δραστηριοτητων που να αναφερει τα παντα δηλαδη: εκδρομες-αιμοδοσιες-Γενικες Συνελευσεις-τεχνικα σεμιναρια-κοψιμο πιτας-ποδοσφαιρο-καρτ κ.λ.π με τις ημερομηνιες τους και αν τυχει κατι στραβο με καποια δραστηριοτητα,εξυπακουεται οτι θα αναβληθει.
Ιδιως για τα εκδρομικα θα πρεπει να υπαρχει ενας κανονας πορειας ο οποιος θα αναφερει:
α)την ταχυτητα που θα εχουμε,120-140 ειναι σωστη συμφωνα με τον κοκ,-δε θα κανουμε αγωνες ρε παιδια
β)το στυλ οδηγησης, οχι σφηνες-επικυνδυνους ελιγμους κλπ
γ)οχι ποτο πανω απο το κανονικο (παμε για να περασουμε καλα και οχι για να κλαιμε)
*Στο φιναλε οι ανεγκεφαλοι που θα θελουν να κανουν οτιδηποτε αλλο εκτος απο αυτο που θα λεει το καταστατικο της καθε εκδρομης,ας πανε σε καμια πιστα ή ας τους γινει συσταση απο τους υπευθυνους του εκδρομικου κλπ
Αμα υπαρχει συντονισμος και συννενοηση ολα θα γινονται τελεια.
Εγω προτεινω να γινει μια Γενικη Συνελευση με ψηφοφοριες και να γινουν προτασεις,να ακουστουν ιδεες και ελπιζω να συμφωνησουμε σε κατι,ετσι για να ζωντανεψει λιγο το Κλαμπ και το Φορουμ.
ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΨΑΧΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΗ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ.....!!!!!!!!!

|